LTC Emmen


Boermarkeweg 40
7824 AA Emmen
Drenthe
https://www.ltcemmen.nl/
Over LTC Emmen
Het terrein van tennisclub LTC in Emmen krijgt binnen afzienbare tijd twee padelbanen. Dat is woensdagavond besloten tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging.
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland die inmiddels op meer dan 600 banen in Nederland wordt gespeeld. In Emmen schittert de sport nog door afwezigheid, maar daar gaat LTC verandering in brengen.

Een logische stap, zegt voorzitter Arjan Romp. ,,Dat de uitbreiding van de activiteiten met padel unaniem wordt gesteund tijdens de best bezochte ledenvergadering sinds decennia toont dat wel aan dat wij er klaar voor zijn.”

De tennisbond en de padelbond in Nederland zijn gefuseerd en hangen nu samen onder de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Uiterlijk 1 mei 2022 klaar
,,We moeten nog veel voorbereiden, maar verwachten dat we uiterlijk 1 mei 2022 de padelbanen kunnen openen”, zegt Richard Groenewold. Hij deed namens de vereniging onderzoek naar de aanleg.

LTC Emmen wil met de komst van padel ook het ledenaantal een boost geven. ,,De sport is minder technisch dan tennis en is daardoor erg toegankelijk voor volwassenen die het nog niet eerder hebben gespeeld. Ieder lid van de vereniging kan straks gebruik maken van zowel de tennis als de padelbanen.”
Periode Soort Leverancier Type Aantal
5/2022 Verwacht Dubbel - Outdoor 2
1 resultaten 2
Contact
Laat een review achter

Login om een review achter te laten.

Inloggen
Bekeken: 974 x