LTV Lockhorst


Bavoortseweg 11
3833 BM Leusden
Utrecht
https://www.ltv-lockhorst.nl/
Over LTV Lockhorst
LTV Lockhorst is in 1963 opgericht en sinds die tijd aangesloten bij de KNLTB. De vereniging streeft ernaar een sportieve en gezellige vereniging te zijn voor jong en oud.

De vereniging streeft niet naar landelijke bekendheid. Bij ons dus geen zwaar gesponsorde spelers; gezelligheid en sportiviteit staan centraal. Uiteraard doen wij met een groot aantal teams mee in de competitie. Wordt een team kampioen dan vieren wij dat uitbundig. Het recreatieve aspect staat voorop en het 'after-tennis' gebeuren is voor de leden een belangrijk aspect.

Lockhorst gaat voor padel

Maandag 17 mei is tijdens de ledenvergadering besloten dat Lockhorst voor padel gaat. Kijk hier hoe je ons kan helpen dit te realiseren.

Tijdens de ledenvergadering op 17 mei is unaniem voor de aanleg van 5 padelbanen gestemd, met behoud van alle 9 tennisbanen.
Voor meer informatie over de plannen over padel, zie de onderstaande brochure (PDF) in de downloads!

De grootste hordes om dit te realiseren zijn al genomen. Denk aan overleg met omliggende sportverenigingen, landeigenaren en de gemeente. Na het goedkeuren van de plannen tijdens de extra ALV is de padelcommissie samen met het bestuur bezig om de laatste zaken op orde te krijgen. Onder andere de financiering.
Periode Soort Leverancier Type Aantal
2021 Verwacht Dubbel - Outdoor 5
1 resultaten 5
Laat een review achter

Login om een review achter te laten.

Inloggen
Bekeken: 1743 x