Padelgids 2020

Download de Padelgids 2020 (publicatie januari 2020).

Padelgids 2020: Ontdek de wereld van padel
Boordevol informatie over de snelstgroeiende sport ter wereld, voor jou als (aankomend) beginner of wedstrijdspeler.
Inclusief resultaten uit 2019 en een vooruitblik naar 2020 en verder

Voorwoord topspeler Bram Meijer:
Een geweldig nieuw initiatief om padel te promoten in Nederland. Super om te zien dat er steeds meer mensen net zoals ik de sport waarderen en ondersteunen en hiermee ook een steentje bijdragen aan de groei van de sport.
Ik hoop dat er steeds meer initiatieven zoals dit en padel ambassadeurs zullen gaan opstaan om deze geweldige sport te geven wat het verdient.
Tot op de padelbaan.
Met sportieve groet,
Bram Meijer

Van de redactie (citaat):
Weet jij dat padel de #snelstgroeiendesportterwereld is? Fijn! Steeds meer sportliefhebbers komen in aanraking met de sport en dat is mooi, want het is een razend leuke sport die elke speler, op ieders niveau, veel plezier bezorgt.
Wil je starten met de sport of ben je beginnend padelspeler, dan kan je uit alle hoofdstukken nuttige info halen. Ben je al verslaafd aan padel, dan ken je de basis al maar weet je dan ook wie de topspelers zijn en welke mooie prestaties onze jeugd- en veteranenselecties dit jaar hebben geleverd?
Je leest het in deze Padelgids!

Errata
Onderstaande punten zijn van toepassing op de gedrukte versie van De Padelgids, in de PDF hebben we deze nog kunnen aanpassen.
Pagina 15: Het achterveld is dus 10 meter breed en 3 meter diep.
Pagina 32: Maaike Betz heeft in plaats van Mena Smolders deelgenomen aan het EK in Rome.