Padel Helmond

Filter
Filters
4 locaties
19 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Helmond

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Helmond kan bij 3 padellocaties.
In totaal zijn er in Helmond 14 padelbanen.

Padel Helmond is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Helmond heen. Een padelbaan huren in Helmond of padellen Helmond kan bij 3 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Helmond 14 padelbanen.

Alle padelbanen zijn outdoor padelbanen.

Padellen Helmond vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Helmond ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Helmond ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Helmond: Padel Brabant, Sport Events, TopServe of Yourpadel.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Helmond

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Helmond

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Helmond: Asten, Deurne, Nuenen, Beek en Donk, Lieshout of Bakel.

Padelbaan reserveren in Helmond

Je kan online een padelbaan reserveren in Helmond bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Helmond

Padel evenementen

TPC Espendonk Padel P250 en Tennis Sported Open
23 mei 2024
2 juni 2024
TPC Espendonk | Helmond
Bekijk evenement
Shaile Tennis & Padel 35+
8 juni 2024
16 juni 2024
T.V. Shaile | Helmond
Bekijk evenement
Shaile Padel 35+
10 juni 2024
16 juni 2024
T.V. Shaile | Helmond
Bekijk evenement

Over Helmond

Ontdek padel in Helmond: Helmond, een stad met een rijk industrieel erfgoed en een levendige sportcultuur, nodigt je uit om de opwindende wereld van padel te verkennen. Deze dynamische sport vindt een thuisbasis in Helmond, waar spelers van alle niveaus kunnen genieten van moderne faciliteiten en een actieve gemeenschap. Of je nu voor het eerst het racket oppakt of je vaardigheden wilt aanscherpen, Helmond biedt de perfecte setting voor je padelavontuur.

Waarom padel spelen in Helmond? Helmond staat bekend om zijn toegankelijke padelclubs en vriendelijke sfeer, waardoor het een ideale plaats is voor zowel nieuwkomers als ervaren spelers. De stad biedt uitstekende mogelijkheden om te leren, te spelen en te groeien in padel, ondersteund door een gemeenschap die de sport hartelijk omarmt.

Padellessen en -trainingen in Helmond: Verhoog je spel met de hulp van ervaren trainers in Helmond. De stad biedt een breed scala aan trainingsprogramma's en lessen die zijn ontworpen om spelers op elk niveau te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Van basisbeginselen tot geavanceerde tactieken, er zijn volop kansen om je spel te ontwikkelen.

De beste padelclubs in Helmond: Zoek je een club met uitstekende faciliteiten? Helmond heeft diverse padelclubs met state-of-the-art banen, zowel binnen als buiten. Deze clubs vormen het hart van de padelgemeenschap in Helmond, met regelmatige evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten die spelers van alle achtergronden bij elkaar brengen.

Sluit je aan bij de padelgemeenschap in Helmond: Padel in Helmond is meer dan een sport; het is een kans om actief te zijn, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een gezonde competitie. De stad verwelkomt iedereen die gepassioneerd is over padel, of je nu speelt voor de lol of je vaardigheden op de proef wilt stellen. Ontdek de vreugde van padel in Helmond en word deel van deze groeiende beweging.

Veelgestelde vragen over padel in Helmond

In Helmond kan je op 3 locaties padellen. 

In Helmond zijn er 14 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 3 locaties.

In Helmond kan je niet indoor padellen.

Je kan online reserveren in Helmond bij Stichting Tennispark de Warande.

In Helmond spelen ongeveer 1,1K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kan in Helmond lessen volgen bij TPC Espendonk, Peakz Padel Helmond, TPV Shaile.

Je kunt in Helmond geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 5 padelbanen in Helmond.