Informatie over adverteren

Als u interesse heeft in het promoten van uw bedrijf of product via padelgids.nl, bieden wij verschillende aantrekkelijke advertentiemogelijkheden. U kunt kiezen voor het plaatsen van een banner of blockad in onze online gids, wat een effectieve manier is om de aandacht van onze lezers te trekken.

Deze optie is niet alleen eenvoudig te realiseren, maar is ook kostenefficiënt. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een link naar uw website toe te voegen, waardoor onze lezers gemakkelijk meer informatie kunnen vinden en uw site meer bezoekers kan aantrekken.

Het plaatsen van uw advertentie op padelgids.nl is een simpel proces dat u zelf kunt uitvoeren via ons gebruiksvriendelijke advertentiecentrum, waar u ook onze tarieven kunt raadplegen.

Advertentiecentrum

Daarnaast is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in onze maandelijkse Padel Gids. Voor meer informatie over adverteren in deze gids, kunt u contact opnemen met Arjen Jilsink via 06-59493969 of arjen@stersoftware.nl.

Veelgestelde vragen over de Padel Gids

De Padel Gids is een initiatief van Mark Ros - Passie voor Padel.

In 2021 is de Padel Gids overgenomen door Ster Software BV

Lees meer

Padel Gids verdient aan de advertenties die je op de website ziet staan.

In eerste instantie zat Mark Ros van Passie voor Padel achter de Padel Gids. Op dit moment is dat Arjen Jilsink van Ster Software BV

De data verzamelen we op veel verschillende manieren. Ons redactie team is erg druk mee. De banenbouwers voorzien ons tevens van de nieuwste locaties waar ze gaan bouwen, maar ook Google helpt.

Je kunt ook zelf ook data toevoegen

Toevoegen.

Als locaties willen we graag een compleet beeld geven van de padelbanen in Nederland, dus halen we liever niet uit de Padel Gids. We kunnen wel de contact gegevens uit de Gids verwijderen, waardoor je niet meer benaderd. 
Andere zaken uit de Gids kunnen op verzoek worden verwijderd.

Als je nog niet in de Padel Gids staat en je wilt er wel in.

 

Voeg dan je gegevens toe.

Ja de Padel Gids is ook te downloaden.

Downloaden.

Elke dag veranderen deze getallen.

Klik hier voor een overzicht.