Padel Maastricht

Filter
Filters
7 locaties
35 banen

Join de Maastricht community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Maastricht

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Maastricht kan bij 5 padellocaties.
In totaal zijn er in Maastricht 22 padelbanen.

Padel Maastricht is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Maastricht heen. Een padelbaan huren in Maastricht of padellen Maastricht kan bij 5 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Maastricht 22 padelbanen.

Waarvan 9 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Padellen Maastricht vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Maastricht ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Maastricht ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Maastricht: Event Serve Padel Academy, Jo Mullens Tennis,- en padeltraining, Mary Perry tennis & padel school, Plaza Padel Training of Slangen Padel Academy.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Maastricht

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Maastricht

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Maastricht: Bunde, Meerssen of Eijsden.

Padelbaan reserveren in Maastricht

Je kan online een padelbaan reserveren in Maastricht bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Maastricht

Padel evenementen

Kimbria Got Shirts Padel Open 2024
8 juli 2024
14 juli 2024
Kimbria Racket Club | Maastricht
Bekijk evenement
Ready Open 2024 - Padel
12 augustus 2024
18 augustus 2024
M.L.T.C. Ready | Maastricht
Bekijk evenement
Deportivo del Sol Padel
26 augustus 2024
1 september 2024
T.C. Hazendans | Maastricht
Bekijk evenement

Over Maastricht

Maastricht is een prachtige stad in het zuiden van Nederland en heeft vele interessante bezienswaardigheden. Hier zijn een aantal wetenswaardigheden over de stad:

  • Maastricht is een van de oudste steden van Nederland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad heeft vele historische gebouwen en monumenten, zoals de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
  • De stad is bekend om zijn netwerk van ondergrondse grotten en gangen. Deze gangen werden oorspronkelijk gebruikt als opslagruimte voor wijn, bier en voedsel, en later tijdens oorlogen als schuilplaatsen.
  • Maastricht staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes. De stad heeft vele restaurants die traditionele Limburgse gerechten serveren, zoals zuurvlees en limburgse vlaai.
  • Het Vrijthof is het bekendste plein van Maastricht. Het wordt omringd door historische gebouwen en kerken, en is een populaire bestemming voor toeristen en locals.
  • Maastricht is een echte studentenstad. De Universiteit Maastricht is een van de meest internationale universiteiten van Nederland en trekt studenten van over de hele wereld.
  • De stad is ook bekend om zijn carnavalsviering. Maastricht viert carnaval op een unieke manier, met een eigen dialect en tradities.
  • Maastricht ligt aan de rivier de Maas en heeft vele mooie parken en natuurgebieden. Het stadspark en de ENCI-groeve zijn populaire bestemmingen voor wandelaars en natuurliefhebbers.
  • De stad heeft ook een levendige kunstscene. Het Bonnefantenmuseum heeft een uitgebreide collectie moderne kunst, terwijl de TEFAF (The European Fine Art Fair) elk jaar duizenden kunstliefhebbers van over de hele wereld trekt.
  • Dit zijn slechts enkele wetenswaardigheden over Maastricht. De stad heeft nog veel meer te bieden en is zeker een bezoek waard!

Veelgestelde vragen over padel in Maastricht

In Maastricht kan je op 5 locaties padellen. 

In Maastricht zijn er 22 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 5 locaties.

In Maastricht kan je wel indoor padellen bij Plaza Padel Maastricht.

In Maastricht spelen ongeveer 6,6K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Maastricht geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 13 padelbanen in Maastricht.