Padellen Amsterdam razend populair

Filter
Filters
14 locaties
88 banen

Join de Amsterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Amsterdam

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Amsterdam kan bij 14 padellocaties.
In totaal zijn er in Amsterdam 86 padelbanen.

Padel Amsterdam is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Amsterdam heen. Een padelbaan huren in Amsterdam of padellen Amsterdam kan bij 14 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Amsterdam 86 padelbanen.

Waarvan 54 indoor padelbanen en 25 outdoor padelbanen.

Ook heeft Amsterdam 4 enkel padelbanen.

Padellen Amsterdam vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Amsterdam ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Amsterdam ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Amsterdam: Interne Padel Trainer, Padel Casa Padelschool, Paragon Padel Academy, Peakz Padel Academy, Plaza Padel Training, Potjepadel, Tennis & Padel Academy Sidney de Boer of Xnrgy Padel Lessons.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Amsterdam

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Amsterdam: Koog aan de Zaan, Amstelveen, Abcoude, Oostzaan, Badhoevedorp, Zaandam, Vijfhuizen of Amsterdam-Zuidoost.

Alle padellocaties in Amsterdam

Padel evenementen

Kings Day Tournament Beg/Beg+
27 april 2024

Plaza Padel Amsterdam | Amsterdam
Bekijk evenement
Kings Day Tournament Int/Int+
27 april 2024

Plaza Padel Amsterdam | Amsterdam
Bekijk evenement
NSK Tennis & Padel 2024
1 mei 2024
5 mei 2024
A.S.T.P.V. Chip & Charge | Amsterdam
Bekijk evenement

Over Amsterdam

Over padel in Amsterdam

Padellen Amsterdam is razend populair en Amsterdam is de grootste padelstad van Nederland! Padel wordt gespeeld op een padelbaan Amsterdam, met ramen en een hekwerk eromheen. Spelers gebruiken een kleiner racket en een soortgelijke bal als bij tennis, met een iets lager net. Het spel wordt meestal gespeeld met vier spelers die aan beide kanten staan, waarbij de regels vergelijkbaar zijn met die van tennis. Echter, wat Padel uniek maakt is dat de bal van muren of andere oppervlakken kan worden gespeeld, waardoor er extra strategische mogelijkheden ontstaan.

Padel Amsterdam is een verslavend leuke en snelle sport die iedereen kan leren. Zowel voor mensen die willen werken aan hun oog-handcoördinatie als mensen die actief willen blijven of nieuwe mensen wilt ontmoeten biedt padel de uitkomst! Deze dynamische sport heeft voor iedereen heel veel te bieden!

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord, het noordelijke deel van Amsterdam dat zich aan de overkant van het IJ bevindt, heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een bruisend gebied waar industrie, cultuur, natuur, en sportieve activiteiten zoals padel samenkomen. Een opvallende attractie in dit gebied is de NDSM-werf, een voormalige scheepswerf die nu dient als een creatieve hub. Hier vinden regelmatig evenementen plaats, waaronder padel Amsterdam toernooien, die de sportieve en artistieke gemeenschap samenbrengen.

Daarnaast biedt Amsterdam Noord het Eye Filmmuseum, een iconisch gebouw aan het water waar niet alleen film, maar ook diverse evenementen de revue passeren, waaronder gerelateerd aan padel Amsterdam. Het biedt een unieke achtergrond voor zowel culturele als sportieve evenementen.

Het Vliegenbos, het grootste stadspark van Amsterdam Noord, is een andere trekpleister waar bezoekers kunnen genieten van de natuur. Het park is perfect voor padel liefhebbers die na een intensieve partij padel willen ontspannen in een groene omgeving. Met de groei van padel in Amsterdam, is het niet verrassend dat ook Amsterdam Noord steeds vaker gekozen wordt voor het opzetten van padelbanen!

Veelgestelde vragen over padel in Amsterdam

In Amsterdam kan je op 14 locaties padellen. 

In Amsterdam zijn er 86 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 14 locaties.

In Amsterdam spelen ongeveer 27,5K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Amsterdam enkelspel spelen bij Padel Dam, B-Amsterdam, Plaza Padel Amsterdam.

Ja, er zijn plannen voor 2 padelbanen in Amsterdam.