Plaza Padel Amsterdam

Laatst geüpdate op 5 april 2024
24.341 keer bekeken sinds 15 november 2021

Over Plaza Padel Amsterdam

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van Plaza Padel. Reserveer direct, snel en makkelijk een baan. We streven naar een gastvrije en vriendelijke sfeer om elkaar te ontmoeten, begroeten en uit te dagen. Neem plek in onze Plaza lounge en geef je outfit of racket een upgrade in onze padelshop. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

SPORT EN PLEZIER.
Padel heeft een bijzondere eigenschap: iedereen kan het spelen! En precies dát is de kernkwaliteit van Plaza Padel: ons sociale karakter. Gebouwd op de grondbeginselen van sport. Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken. Dat is onze filosofie, want daar geloven wij in.

MI PLAZA ES SU PLAZA.
Plaza Padel heeft een duidelijke missie. Een thuis zijn voor iedereen. Dat klinkt wellicht veelbelovend, maar daarvoor halen wij alles uit de kast. Voor jou, en voor elkaar. Onze huiselijke sfeer biedt een veilige plaats voor groei en ontwikkeling. Zéker aan mensen die dat extra steuntje in de rug soms nodig hebben.

ONZE AMIGO'S.
Plaza Padel bouwt aan een sterke, inclusieve en toegankelijke organisatie. Daarom investeren wij volop in onze eigen mensen. Iedereen verdient kansen, mogelijkheden en een toekomst. Om die te helpen creëren bieden wij jongeren die dreigen uit de samenleving te vallen een plek om te leren. In warmte, gezelligheid en vertrouwen, krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en ontplooien.

VAN THUIS. NAAR TOEKOMST.
Een thuis voor persoonlijke groei. Wat is onze visie om dit te bereiken? Wij geloven in het oeroude meester-gezel-leerling principe. Onze clubmanagers zullen als meester worden gecoacht door andere meesters. Dat betekent: leren, ontwikkelen en groeien. En naarmate we samen groeien, zullen onze meesters (clubmanagers) op hun beurt leerlingen coachen. Zo willen wij jongeren onder onze vleugels nemen. Op weg naar zelfvertrouwen, vaardigheden en het aanpakken van (persoonlijke) doelen en uitdagingen. Met als gewenst resultaat een toekomst binnen Plaza Padel. Sociaal, persoonlijk, dichtbij en empathisch, op die pilaren is Plaza Padel gebouwd. Zo maken we samen onze sport nóg socialer.

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
9
Outdoor overdekt
-
Enkel
1
Dubbel
8

Faciliteiten op locatie

Bar
Gratis parkeren
Kleedhokje
Online reserveren
Verkoop
Wi-Fi
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Kantine
Kleedkamer + douches

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Evenementen bij Plaza Padel Amsterdam

TEST HEAD King of the Court - Beginner
Playtomic
29 juni 2024
Plaza Padel Amsterdam | Amsterdam
Bekijk evenement
TEST HEAD King of the Court - intermediate
Playtomic
29 juni 2024
Plaza Padel Amsterdam | Amsterdam
Bekijk evenement

Reviews & scores

Gemiddelde score van 9,8 op basis van 2 reviews Schrijf een review over Plaza Padel Amsterdam

Algemene indruk 9,5
Verlichting 9,0
Hoogte plafond (binnen) 10,0
Baan onderhoud 10,0
Faciliteiten 10,0
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 10,0
Kantine/bar 10,0
Koen van der Meer
9,8
1 februari 2023 10:14
High-end padelclub met alle benodigde faciliteiten: uitstekende horeca, goede banen, juiste hoogte en uitloop. Top locatie!
Romano
10,0
22 september 2022 15:39
Gave locatie met een bijzondere entree. Ruim opgezet en een fijne plek om te spelen.

Padelscholen

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
02/2022 Eigen import Indoor enkel 1
02/2022 Eigen import Indoor 8

Timeline

Plaza Padel Amsterdam
Plaza Padel Amsterdam

Er is een nieuwe review geplaatst bij Plaza Padel Amsterdam


Er is een nieuw toernooi toegevoegd Wildcardtoernooi WPT Amsterdam Open

17 september 2022 t/m 18 september 2022

Plaza Padel Amsterdam
Plaza Padel Amsterdam

Er is een nieuwe review geplaatst bij Plaza Padel Amsterdam

Plaza Padel Amsterdam
Plaza Padel Amsterdam

De locatie Plaza Padel Amsterdam is ingebruik genomen per 15 februari 2022 met 9 banen

Plaza Padel Amsterdam
Plaza Padel Amsterdam

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Plaza Padel Amsterdam

Join de Amsterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Plaza Padel Amsterdam

Padelgids in 4 stappen

Over Amsterdam

Over padel in Amsterdam

Padellen Amsterdam is razend populair en Amsterdam is de grootste padelstad van Nederland! Padel wordt gespeeld op een padelbaan Amsterdam, met ramen en een hekwerk eromheen. Spelers gebruiken een kleiner racket en een soortgelijke bal als bij tennis, met een iets lager net. Het spel wordt meestal gespeeld met vier spelers die aan beide kanten staan, waarbij de regels vergelijkbaar zijn met die van tennis. Echter, wat Padel uniek maakt is dat de bal van muren of andere oppervlakken kan worden gespeeld, waardoor er extra strategische mogelijkheden ontstaan.

Padel Amsterdam is een verslavend leuke en snelle sport die iedereen kan leren. Zowel voor mensen die willen werken aan hun oog-handcoördinatie als mensen die actief willen blijven of nieuwe mensen wilt ontmoeten biedt padel de uitkomst! Deze dynamische sport heeft voor iedereen heel veel te bieden!

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord, het noordelijke deel van Amsterdam dat zich aan de overkant van het IJ bevindt, heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een bruisend gebied waar industrie, cultuur, natuur, en sportieve activiteiten zoals padel samenkomen. Een opvallende attractie in dit gebied is de NDSM-werf, een voormalige scheepswerf die nu dient als een creatieve hub. Hier vinden regelmatig evenementen plaats, waaronder padel Amsterdam toernooien, die de sportieve en artistieke gemeenschap samenbrengen.

Daarnaast biedt Amsterdam Noord het Eye Filmmuseum, een iconisch gebouw aan het water waar niet alleen film, maar ook diverse evenementen de revue passeren, waaronder gerelateerd aan padel Amsterdam. Het biedt een unieke achtergrond voor zowel culturele als sportieve evenementen.

Het Vliegenbos, het grootste stadspark van Amsterdam Noord, is een andere trekpleister waar bezoekers kunnen genieten van de natuur. Het park is perfect voor padel liefhebbers die na een intensieve partij padel willen ontspannen in een groene omgeving. Met de groei van padel in Amsterdam, is het niet verrassend dat ook Amsterdam Noord steeds vaker gekozen wordt voor het opzetten van padelbanen!

Veelgestelde vragen over Plaza Padel Amsterdam

Het telefoonnummer is van Plaza Padel Amsterdam is +31 888048105.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Padel Amsterdam.

https://playtomic.io/tenant/d0017243-e1a8-42bf-9fa0-aad4f43784d0

Ja, je kunt gratis parkeren bij Plaza Padel Amsterdam

Ja, je kunt bij Plaza Padel Amsterdam padel lessen volgen.

Ja, bij Plaza Padel Amsterdam kun je een enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Padel Amsterdam is Mekongweg 5 1043AE Amsterdam.

De website van Plaza Padel Amsterdam is https://www.plazapadel.com/nl/.

Ja, bij Plaza Padel Amsterdam kun je een indoor padel spelen.