Plaza Padel Amsterdam

Online padelbaan boeken

Plaza Padel Amsterdam

Padelbanen Plaza Padel Amsterdam

Periode Padelbaan bouwer Type Aantal
2/2022 Eigen import Indoor enkel 1
2/2022 Eigen import Indoor 8
2 resultaten 9

Faciliteiten Plaza Padel Amsterdam

Bar Gratis parkeren Kleedhokje Online reserveren Verkoop Wi-Fi

Over Plaza Padel Amsterdam

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van Plaza Padel. Reserveer direct, snel en makkelijk een baan. We streven naar een gastvrije en vriendelijke sfeer om elkaar te ontmoeten, begroeten en uit te dagen. Neem plek in onze Plaza lounge en geef je outfit of racket een upgrade in onze padelshop. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

SPORT EN PLEZIER.
Padel heeft een bijzondere eigenschap: iedereen kan het spelen! En precies dát is de kernkwaliteit van Plaza Padel: ons sociale karakter. Gebouwd op de grondbeginselen van sport. Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken. Dat is onze filosofie, want daar geloven wij in.

MI PLAZA ES SU PLAZA.
Plaza Padel heeft een duidelijke missie. Een thuis zijn voor iedereen. Dat klinkt wellicht veelbelovend, maar daarvoor halen wij alles uit de kast. Voor jou, en voor elkaar. Onze huiselijke sfeer biedt een veilige plaats voor groei en ontwikkeling. Zéker aan mensen die dat extra steuntje in de rug soms nodig hebben.

ONZE AMIGO'S.
Plaza Padel bouwt aan een sterke, inclusieve en toegankelijke organisatie. Daarom investeren wij volop in onze eigen mensen. Iedereen verdient kansen, mogelijkheden en een toekomst. Om die te helpen creëren bieden wij jongeren die dreigen uit de samenleving te vallen een plek om te leren. In warmte, gezelligheid en vertrouwen, krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en ontplooien.

VAN THUIS. NAAR TOEKOMST.
Een thuis voor persoonlijke groei. Wat is onze visie om dit te bereiken? Wij geloven in het oeroude meester-gezel-leerling principe. Onze clubmanagers zullen als meester worden gecoacht door andere meesters. Dat betekent: leren, ontwikkelen en groeien. En naarmate we samen groeien, zullen onze meesters (clubmanagers) op hun beurt leerlingen coachen. Zo willen wij jongeren onder onze vleugels nemen. Op weg naar zelfvertrouwen, vaardigheden en het aanpakken van (persoonlijke) doelen en uitdagingen. Met als gewenst resultaat een toekomst binnen Plaza Padel. Sociaal, persoonlijk, dichtbij en empathisch, op die pilaren is Plaza Padel gebouwd. Zo maken we samen onze sport nóg socialer.
Ben jij de eigenaar van Plaza Padel Amsterdam?

Evenementen Plaza Padel Amsterdam

Ben je opzoek naar andere padelspelers in Amsterdam?

Reviews Plaza Padel Amsterdam

Gemiddelde score van 9,8 op basis van 2 reviews

Algemene indruk 9,5
Verlichting 9,0
Hoogte plafond (binnen) 10,0
Baan onderhoud 10,0
Faciliteiten 10,0
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 10,0
Kantine/bar 10,0
Ook een review schrijven over Plaza Padel Amsterdam?

Veelgestelde vragen over Plaza Padel Amsterdam

Het telefoonnummer is van Plaza Padel Amsterdam is +31 888048105.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Padel Amsterdam.

https://playtomic.io/tenant/d0017243-e1a8-42bf-9fa0-aad4f43784d0

Ja, je kunt gratis parkeren bij Plaza Padel Amsterdam

Nee, je kunt bij Plaza Padel Amsterdam nog geen padel lessen volgen.

Ja, bij Plaza Padel Amsterdam kun je een enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Padel Amsterdam is Mekongweg 5 1043AE Amsterdam.

De website van Plaza Padel Amsterdam is https://www.plazapadel.com/nl/.

Ja, bij Plaza Padel Amsterdam kun je een indoor padel spelen.