Padel Apeldoorn

Filter
Filters
6 locaties
31 banen

Join de Apeldoorn community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Apeldoorn

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Apeldoorn kan bij 6 padellocaties.
In totaal zijn er in Apeldoorn 31 padelbanen.

Padel Apeldoorn is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Apeldoorn heen. Een padelbaan huren in Apeldoorn of padellen Apeldoorn kan bij 6 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Apeldoorn 31 padelbanen.

Waarvan 16 indoor padelbanen en 15 outdoor padelbanen.

Ook heeft Apeldoorn 3 enkel padelbanen.

Veel mogelijkheden voor padellen Apeldoorn

Wil je meer leren over padel Apeldoorn ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Apeldoorn ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Apeldoorn: Academy Padel Sportswear, Apeldoorn Padel Academie, Peakz Padel Academy, Racket instituut Sannick, Tennis en padelschool Cynthia Dekker of Tennisschool Tennistime.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Apeldoorn

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Apeldoorn: Deventer, Dieren, Zutphen of Epe.

Padelbaan reserveren in Apeldoorn

Je kan online een padelbaan reserveren in Apeldoorn bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Apeldoorn

Padel evenementen

WBC 8&9 padel dagtoernooi TCS 2024
Aug. 25, 2024

T.C. Sprenkelaar | Apeldoorn
Bekijk evenement

Over Apeldoorn

Beleef de Sensatie van Padel in Apeldoorn

Apeldoorn, de stad bekend om zijn majestueuze paleizen en uitgestrekte groene parken, is nu ook de thuisbasis van een bloeiende padelgemeenschap. Deze snelgroeiende sport heeft in Apeldoorn voet aan de grond gekregen, met faciliteiten die zowel beginners als gevorderden uitnodigen om de dynamiek en het plezier van padel te ontdekken.

Ontdek Topklasse Padelbanen in Apeldoorn

 • Modern Ontwerp: De padelbanen in Apeldoorn zijn ontworpen met oog voor speelcomfort en esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor zowel vriendschappelijke wedstrijden als competitieve toernooien.
 • Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of net kennismaakt met de sport, in Apeldoorn vind je een welkomende gemeenschap en faciliteiten die aansluiten bij elk niveau.
 • Gemeenschap en Evenementen: Sluit je aan bij de levendige padelgemeenschap in Apeldoorn. Met regelmatige evenementen en toernooien is er altijd een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je vaardigheden te testen.
 • Prachtige Locatie: Gelegen in het hart van Nederland, combineren de padelbanen in Apeldoorn natuurlijke schoonheid met uitstekende bereikbaarheid.

Padel: Een Verrijkende Ervaring in Apeldoorn

Apeldoorn biedt niet alleen prachtige faciliteiten voor padelspelers, maar ook een unieke kans om actief te zijn in een van de meest schilderachtige steden van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, je padelvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon wilt genieten van een sportieve dag uit, Apeldoorn heet je welkom.

Ervaar de energie en het plezier van padel in Apeldoorn. Met faciliteiten van wereldklasse en een hartelijke gemeenschap is dit de ideale plek om je liefde voor de sport te verkennen en te verdiepen. Bezoek de padelbanen in Apeldoorn en ontdek zelf waarom deze sport hier zo populair is geworden.

Apeldoorn is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Hieronder vind je enkele interessante feiten over Apeldoorn:

 1. Apeldoorn is een van de grootste steden van Gelderland, met ongeveer 160.000 inwoners.
 2. De stad ligt in een groene omgeving en is omgeven door de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland.
 3. Het Koninklijk Paleis Het Loo is gelegen in Apeldoorn en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het paleis werd gebouwd in de 17e eeuw en was oorspronkelijk het jachtslot van stadhouder Willem III en koningin Mary II.
 4. In het centrum van Apeldoorn vind je de Grote Kerk, een imposant gebouw dat dateert uit de 15e eeuw. Het interieur van de kerk is indrukwekkend en bevat onder andere een groot orgel en mooie gebrandschilderde ramen.
 5. In de omgeving van Apeldoorn zijn diverse attracties te vinden, waaronder het attractiepark de Julianatoren, de Apenheul en het Nationaal Park De Hoge Veluwe.
 6. Apeldoorn heeft een rijke geschiedenis op het gebied van papierfabricage. In de 19e eeuw waren er meerdere papierfabrieken gevestigd in de stad. Tegenwoordig zijn deze fabrieken verdwenen, maar het Apeldoornsche Bosch, een voormalige psychiatrische instelling, herinnert nog aan deze geschiedenis.
 7. In Apeldoorn zijn er jaarlijks diverse evenementen, zoals het Drakenbootfestival, de Mid Winter Marathon en de kofferbak verkopen.
 8. Apeldoorn heeft een station aan de Intercitylijn tussen Amsterdam en Berlijn, waardoor de stad goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Veelgestelde vragen over padel in Apeldoorn

In Apeldoorn kan je op 6 locaties padellen. 

In Apeldoorn zijn er 31 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 6 locaties.

In Apeldoorn kan je wel indoor padellen bij Apeldoorn Padel, Peakz Padel Apeldoorn - De Maten.

In Apeldoorn spelen ongeveer 9,0K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Apeldoorn enkelspel spelen bij Apeldoorn Padel.

Nee, op dit moment zijn er geen plannen voor padelbanen in Apeldoorn.