Padel Baarlo

Filter
Filters
2 locaties
7 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Baarlo

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Baarlo kan bij 2 padellocaties.
In totaal zijn er in Baarlo 7 padelbanen.

Padel Baarlo is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Baarlo heen. Een padelbaan huren in Baarlo of padellen Baarlo kan bij 2 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Baarlo 7 padelbanen.

Waarvan 3 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Veel mogelijkheden voor padellen Baarlo

Wil je meer leren over padel Baarlo ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Baarlo ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Baarlo: One Padel.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Baarlo

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Baarlo

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Baarlo: Venlo.

Padelbaan reserveren in Baarlo

Je kan online een padelbaan reserveren in Baarlo bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Baarlo

Over Baarlo

Padel in Baarlo: Ontdek Jouw Nieuwe Favoriete Sport

Baarlo, een pittoresk dorp in Limburg, is de perfecte plek om kennis te maken met padel, de snelst groeiende racketsport die Europa stormenderhand verovert. Met eersteklas faciliteiten en een warme, uitnodigende gemeenschap, biedt Baarlo zowel nieuwkomers als ervaren spelers de kans om de charme en uitdaging van padel te ontdekken.

Waarom Padel Spelen in Baarlo?

  • Topfaciliteiten: In Baarlo vind je state-of-the-art padelbanen, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een optimale speelervaring. Of je nu op zoek bent naar een vriendschappelijk spel of je competitieve geest wilt voeden, de faciliteiten in Baarlo staan garant voor een onvergetelijke ervaring.
  • Gemeenschap: De padelgemeenschap in Baarlo is groeiende en verwelkomt spelers van alle leeftijden en niveaus. Het is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten, vaardigheden te delen en deel uit te maken van een bloeiende sportgemeenschap.
  • Evenementen en Competities: Baarlo organiseert regelmatig padeltoernooien en sociale evenementen, waardoor het een bruisend centrum is voor iedereen die gepassioneerd is door de sport. Of je nu een beginner bent of je spel naar een hoger niveau wilt tillen, er is altijd iets spannends te doen.
  • Gezinsvriendelijk: Padel in Baarlo is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Het biedt een leuke, actieve manier om samen tijd door te brengen, terwijl iedereen van het spel kan genieten, ongeacht de vaardigheidsniveaus.

Ontdek Padel in het Hart van Limburg

Baarlo is niet alleen een prachtige bestemming vanwege zijn kastelen en natuurlijke schoonheid, maar ook een bloeiend centrum voor padel. Met faciliteiten die beginners verwelkomen en de uitdagingen die ervaren spelers zoeken, biedt padel in Baarlo voor ieder wat wils.

Ben je klaar om je in de wereld van padel te storten? Baarlo wacht op je. Ontdek de sport die heel Europa in zijn greep houdt, maak nieuwe vrienden en geniet van de competitieve en sociale aspecten van padel. Bezoek Baarlo en ervaar zelf de opwinding van padel in een van de meest gastvrije gemeenschappen van Limburg.

Veelgestelde vragen over padel in Baarlo

In Baarlo kan je op 2 locaties padellen. 

In Baarlo zijn er 7 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 2 locaties.

In Baarlo kan je wel indoor padellen bij Sportcenter de Berckt.

Je kan online reserveren in Baarlo bij TPC Tonido, Sportcenter de Berckt.

In Baarlo spelen ongeveer 1,3K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kan in Baarlo lessen volgen bij Sportcenter de Berckt.

Je kunt in Baarlo geen enkelspel spelen.

Nee, op dit moment zijn er geen plannen voor padelbanen in Baarlo.