Padel Bleiswijk

Filter
Filters
3 locaties
12 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Bleiswijk

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Bleiswijk kan bij 2 padellocaties.
In totaal zijn er in Bleiswijk 10 padelbanen.

Padel Bleiswijk is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Bleiswijk heen. Een padelbaan huren in Bleiswijk of padellen Bleiswijk kan bij 2 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Bleiswijk 10 padelbanen.

Alle padelbanen zijn outdoor padelbanen.

Padellen Bleiswijk vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Bleiswijk ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Bleiswijk ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Bleiswijk: Interne Padel Trainer of Padelschool Berry Janse.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Bleiswijk

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Bleiswijk

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Bleiswijk: Bergschenhoek, Rotterdam, Zevenhuizen, Berkel en Rodenrijs of Zoetermeer.

Padelbaan reserveren in Bleiswijk

Je kan online een padelbaan reserveren in Bleiswijk bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Bleiswijk

Padel evenementen

Bleiswijk padel Open 2024
12 augustus 2024
18 augustus 2024
L.T.V. Bleiswijk | Bleiswijk
Bekijk evenement

Over Bleiswijk

Beleef de Opkomst van Padel in Bleiswijk

Bleiswijk, gelegen in het groene hart van Zuid-Holland, wordt snel een centrum voor padelliefhebbers. Deze opwindende sport, die elementen van tennis en squash combineert, vindt een bloeiende gemeenschap in Bleiswijk. Met faciliteiten die topkwaliteit bieden en een omgeving die zowel beginners als gevorderden verwelkomt, is padel in Bleiswijk de perfecte plek om je passie voor deze dynamische sport te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Waarom Padel Spelen in Bleiswijk?

  • State-of-the-Art Faciliteiten: De padelbanen in Bleiswijk zijn ontworpen om aan de behoeften van elke speler te voldoen, met de nieuwste uitrusting en onderhoud om een optimale speelervaring te garanderen.
  • Een Groeiende Gemeenschap: Sluit je aan bij een enthousiaste gemeenschap van padelspelers in Bleiswijk. Of je nu een beginner bent of al jaren speelt, je vindt een warm welkom en een competitieve geest.
  • Evenementen en Competities: Met regelmatige toernooien en sociale evenementen is er altijd iets gaande in de padelwereld van Bleiswijk. Deze evenementen bieden geweldige mogelijkheden om je spel te verbeteren en nieuwe vrienden te maken.
  • Toegankelijkheid: Gelegen nabij Rotterdam biedt Bleiswijk gemakkelijke toegang tot iedereen in de regio Zuid-Holland. De faciliteiten zijn makkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoeropties.

Sluit Je Aan bij de Padelrevolutie in Bleiswijk

Padel in Bleiswijk is meer dan een sport; het is een manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten, en te genieten van competitie en gezelligheid. De sport groeit snel in populariteit, en Bleiswijk staat in het hart van deze ontwikkeling. Ontdek vandaag nog de fascinerende wereld van padel en word deel van een van de meest dynamische en verwelkomende gemeenschappen in Zuid-Holland.

Veelgestelde vragen over padel in Bleiswijk

In Bleiswijk kan je op 2 locaties padellen. 

In Bleiswijk zijn er 10 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 2 locaties.

In Bleiswijk kan je niet indoor padellen.

Je kan online reserveren in Bleiswijk bij Padelife Rottemeren.

In Bleiswijk spelen ongeveer 2,3K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kan in Bleiswijk lessen volgen bij Padelife Rottemeren, LTV Bleiswijk.

Je kunt in Bleiswijk geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 2 padelbanen in Bleiswijk.