Padel Rotterdam

Filter
Filters
7 locaties
26 banen

Join de Rotterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Rotterdam

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Rotterdam kan bij 6 padellocaties.
In totaal zijn er in Rotterdam 22 padelbanen.

Padel Rotterdam is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Rotterdam heen. Een padelbaan huren in Rotterdam of padellen Rotterdam kan bij 6 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Rotterdam 22 padelbanen.

Waarvan 16 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Padellen Rotterdam vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Rotterdam ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Rotterdam ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Rotterdam: Padel-Only Academy.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Rotterdam

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Rotterdam: Zevenhuizen, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Bergschenhoek of Vlaardingen.

Padelbaan reserveren in Rotterdam

Je kan online een padelbaan reserveren in Rotterdam bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Rotterdam

Padel evenementen

Padelclub Rotterdam P100 Vlaardingen Indoor
24 mei 2024
26 mei 2024
Padelclub Rotterdam | Vlaardingen
Bekijk evenement
Victoria Open 2024
3 juni 2024
9 juni 2024
TV Victoria | Rotterdam
Bekijk evenement
Victoria Open Padel 2024
3 juni 2024
9 juni 2024
TV Victoria | Rotterdam
Bekijk evenement

Over Rotterdam

Ontdek Padel in het Hart van Rotterdam

Rotterdam, een stad bekend om zijn vooruitstrevende architectuur en dynamische cultuur, is nu ook een hotspot voor de nieuwe wereld van padelbanen Rotterdam. Deze snelgroeiende sport heeft een thuis gevonden in Rotterdam, waar moderne faciliteiten en een levendige gemeenschap spelers van alle niveaus verwelkomen.

Waarom padel spelen in Rotterdam?

State-of-the-Art Padelbanen: Rotterdam biedt enkele van de beste padelbanen in Nederland, uitgerust met de nieuwste faciliteiten om een optimale speelervaring te garanderen voor zowel beginners als gevorderde spelers.

Levendige Padelgemeenschap: De padelgemeenschap in Rotterdam is divers en gastvrij. Met spelers van alle leeftijden en achtergronden is er altijd iemand om mee te spelen of van te leren.

Evenementen en Toernooien: Rotterdam organiseert regelmatig padeltoernooien en sociale evenementen, wat zorgt voor een bruisende sfeer en de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te testen en nieuwe vrienden te maken.

Gemakkelijke Toegang: De padelbanen Rotterdam zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het eenvoudig voor iedereen om deel te nemen aan de padelactie.

Maak deel uit van de padelrevolutie in Rotterdam

Padel Rotterdam is meer dan alleen een sport; het is een manier om actief te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft. Als je op zoek bent naar competitieve wedstrijden of gewoon een leuke tijd met vrienden, Rotterdam biedt uitstekende mogelijkheden voor elke padelliefhebber. Ontdek vandaag nog de padelbanen in Rotterdam en ervaar de opwinding van deze dynamische sport in een van de meest energieke steden van Nederland.

Veelgestelde vragen over padel in Rotterdam

In Rotterdam kan je op 6 locaties padellen. 

In Rotterdam zijn er 22 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 6 locaties.

In Rotterdam spelen ongeveer 6,7K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Rotterdam geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 4 padelbanen in Rotterdam.