Padel Nijmegen

Filter
Filters
6 locaties
27 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Nijmegen

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Nijmegen kan bij 4 padellocaties.
In totaal zijn er in Nijmegen 18 padelbanen.

Padel Nijmegen is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Nijmegen heen. Een padelbaan huren in Nijmegen of padellen Nijmegen kan bij 4 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Nijmegen 18 padelbanen.

Waarvan 6 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Padellen Nijmegen vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Nijmegen ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Nijmegen ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Nijmegen: Interne Padel Trainer, Padelvision, Simon Padel, Top Tennis & Padel Service of Wits Tennis.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Nijmegen

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Nijmegen

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Nijmegen: Molenhoek, Beek-Ubbergen, Bemmel, Wijchen of Beuningen.

Padelbaan reserveren in Nijmegen

Je kan online een padelbaan reserveren in Nijmegen bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Nijmegen

Padel evenementen

Leveling Evaluatie - Padel Club Nijmegen
25 april 2024

Padel Club Nijmegen | Nijmegen
Bekijk evenement
Leveling Evaluatie - Padel Club Nijmegen
2 mei 2024

Padel Club Nijmegen | Nijmegen
Bekijk evenement
PCN Bedrijventoernooi
3 mei 2024

Padel Club Nijmegen | Nijmegen
Bekijk evenement

Over Nijmegen

Ontdek padel in Nijmegen: Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, omarmt nu een van de snelst groeiende sporten met enthousiasme. De stad biedt uitstekende padelfaciliteiten die spelers van alle niveaus aantrekken. Of je nu de sport voor het eerst wilt proberen of je vaardigheden wilt verbeteren, Nijmegen biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving om je padelervaring te verrijken.

Waarom padel spelen in Nijmegen? Met zijn toegankelijke locaties en een actieve padelgemeenschap, biedt Nijmegen een uitstekende plek om deze dynamische sport te spelen. De stad heeft clubs en faciliteiten die geschikt zijn voor zowel casual spel als competitieve matches, waardoor je volop mogelijkheden hebt om te spelen, leren en groeien in de sport.

Padellessen en cursussen in Nijmegen: Verhoog je spel met professionele padellessen en cursussen aangeboden in Nijmegen. Van beginnerslessen tot geavanceerde tactieken, de ervaren coaches in Nijmegen zijn toegewijd aan het verbeteren van je vaardigheden en het vergroten van je plezier in het spel.

De beste padelclubs vinden in Nijmegen: Of je nu op zoek bent naar een familievriendelijke club of een plek met een sterke competitieve edge, Nijmegen heeft diverse padelclubs met uitstekende faciliteiten. Ontdek clubs die regelmatig sociale evenementen, toernooien en competitieve leagues organiseren, waardoor je volop kansen krijgt om je spel te oefenen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Word deel van de padelgemeenschap in Nijmegen: Padel is meer dan een sport; het is een gemeenschap van gepassioneerde spelers die genieten van het spel en de sociale interacties die het met zich meebrengt. Sluit je aan bij de groeiende padelgemeenschap in Nijmegen en ervaar de vriendschap en competitie die deze geweldige sport te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over padel in Nijmegen

In Nijmegen kan je op 4 locaties padellen. 

In Nijmegen zijn er 18 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 4 locaties.

In Nijmegen kan je wel indoor padellen bij My padel Club - Nijmegen.

In Nijmegen spelen ongeveer 3,7K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Nijmegen geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 9 padelbanen in Nijmegen.