Padel Assen

Filter
Filters
3 locaties
14 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Assen

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Assen kan bij 2 padellocaties.
In totaal zijn er in Assen 6 padelbanen.

Padel Assen is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Assen heen. Een padelbaan huren in Assen of padellen Assen kan bij 2 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Assen 6 padelbanen.

Waarvan 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Padellen Assen vele mogelijkheden

Wil je meer leren over padel Assen ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Assen ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Assen: Future Tennis & Padel of Interne Padel Trainer.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Assen

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Assen

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Assen: Westerbork, Beilen, Norg of Borger.

Padelbaan reserveren in Assen

Je kan online een padelbaan reserveren in Assen bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Assen

Padel evenementen

Tuinland Hertenkamp Open 2024 - Tennis & Padel
17 augustus 2024
25 augustus 2024
A.T.V. De Hertenkamp | Assen
Bekijk evenement
Tuinland Hertenkamp Open 2024 - Padel
19 augustus 2024
25 augustus 2024
A.T.V. De Hertenkamp | Assen
Bekijk evenement

Over Assen

Assen, bekend om zijn rijke historie en culturele erfgoed, is nu ook het toneel van een opwindende sportieve revolutie: padel. Deze dynamische mix van tennis en squash wint snel aan populariteit, en Assen is trots op zijn faciliteiten die zowel beginners als gevorderden uitnodigen om deze fascinerende sport te ontdekken.

In Assen vind je topklasse padelbanen die zijn ontworpen om een optimale speelervaring te bieden. Deze faciliteiten, gelegen in het groene hart van Drenthe, bieden niet alleen prachtige banen maar ook een gastvrije gemeenschap van padelspelers. Of je nu je eerste stappen zet op de padelbaan of je technieken wilt verfijnen, in Assen vind je de perfecte setting.

Waarom Padel in Assen?

Toegankelijkheid: Padelbanen in Assen zijn gemakkelijk toegankelijk, zowel voor inwoners als voor bezoekers. Met flexibele boekingsopties kun je op elk moment van de dag een baan vinden die bij je schema past.

Gemeenschap: De padelgemeenschap in Assen staat bekend om haar hartelijkheid en inclusiviteit. Er worden regelmatig evenementen en toernooien georganiseerd die spelers van alle niveaus samenbrengen.

Training en Ontwikkeling: Voor degenen die hun spel willen verbeteren, bieden de padelclubs in Assen professionele coaching en trainingssessies. Deze zijn ontworpen om zowel technische vaardigheden als strategisch inzicht te verbeteren.

Gezinsvriendelijk: Padel is een sport voor alle leeftijden, en de faciliteiten in Assen zorgen ervoor dat families samen kunnen genieten van de sport. Met speciale programma's voor jongeren en faciliteiten die veiligheid garanderen, is het een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben als gezin.

Assen biedt een unieke combinatie van historische charme en sportieve innovatie. De stad omarmt padel als onderdeel van haar culturele en recreatieve aanbod, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die de sport wil ontdekken of zijn vaardigheden wil verbeteren. Bezoek Assen en ervaar de opwinding van padel in een stad die sport, gemeenschap en cultuur viert.

Veelgestelde vragen over padel in Assen

In Assen kan je op 2 locaties padellen. 

In Assen zijn er 6 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 2 locaties.

In Assen kan je wel indoor padellen bij Plaza Sportz Assen (Pand 17).

Je kan online reserveren in Assen bij ATV De Hertenkamp, Plaza Sportz Assen (Pand 17).

In Assen spelen ongeveer 1,5K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Assen geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 8 padelbanen in Assen.