Locatie media

Peakz Padel Assen

Laatst geüpdate op 4 april 2024
4.003 keer bekeken sinds 5 oktober 2022

Over Peakz Padel Assen

Wanneer KOM JIJ
Padellen?

Je hebt er wel van gehoord, maar je hebt het nog nooit gedaan: padellen. Dat wordt dan hoog tijd, want het is superleuk en iedereen kan meedoen. Bij Peakz Padel - dé padelpionier in Nederland - boek je direct een baan of plan je een les. Je betaalt per keer, dus je zit niet vast aan een abonnement. Dat werkt dus net als het padelracket: No strings attached!

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Online reserveren
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Snackbar

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
04/2024 - Indoor 8

Timeline

Peakz Padel Assen
Peakz Padel Assen

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Peakz Padel Assen

In de buurt van Peakz Padel Assen

Padelgids in 4 stappen

Over Assen

Assen, bekend om zijn rijke historie en culturele erfgoed, is nu ook het toneel van een opwindende sportieve revolutie: padel. Deze dynamische mix van tennis en squash wint snel aan populariteit, en Assen is trots op zijn faciliteiten die zowel beginners als gevorderden uitnodigen om deze fascinerende sport te ontdekken.

In Assen vind je topklasse padelbanen die zijn ontworpen om een optimale speelervaring te bieden. Deze faciliteiten, gelegen in het groene hart van Drenthe, bieden niet alleen prachtige banen maar ook een gastvrije gemeenschap van padelspelers. Of je nu je eerste stappen zet op de padelbaan of je technieken wilt verfijnen, in Assen vind je de perfecte setting.

Waarom Padel in Assen?

Toegankelijkheid: Padelbanen in Assen zijn gemakkelijk toegankelijk, zowel voor inwoners als voor bezoekers. Met flexibele boekingsopties kun je op elk moment van de dag een baan vinden die bij je schema past.

Gemeenschap: De padelgemeenschap in Assen staat bekend om haar hartelijkheid en inclusiviteit. Er worden regelmatig evenementen en toernooien georganiseerd die spelers van alle niveaus samenbrengen.

Training en Ontwikkeling: Voor degenen die hun spel willen verbeteren, bieden de padelclubs in Assen professionele coaching en trainingssessies. Deze zijn ontworpen om zowel technische vaardigheden als strategisch inzicht te verbeteren.

Gezinsvriendelijk: Padel is een sport voor alle leeftijden, en de faciliteiten in Assen zorgen ervoor dat families samen kunnen genieten van de sport. Met speciale programma's voor jongeren en faciliteiten die veiligheid garanderen, is het een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben als gezin.

Assen biedt een unieke combinatie van historische charme en sportieve innovatie. De stad omarmt padel als onderdeel van haar culturele en recreatieve aanbod, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die de sport wil ontdekken of zijn vaardigheden wil verbeteren. Bezoek Assen en ervaar de opwinding van padel in een stad die sport, gemeenschap en cultuur viert.