Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Laatst geüpdate op July 11, 2024
7,699 keer bekeken sinds March 21, 2022

Over Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Lenferink Groep Zwolle heeft Expo Assen aangekocht. In goed overleg en in prettige samenwerking met de huidige eigenaar Libéma is onlangs de transactie afgerond. Lenferink Groep Zwolle voegt met Expo Assen opnieuw een bijzonder vastgoedobject toe aan haar omvangrijke portefeuille. Expo Assen staat bekend als de evenementenlocatie van Noord-Nederland. Ruim 16.000 m2, gelegen naast het TT-circuit, goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. Libéma wilde dit vastgoed graag verkopen en Lenferink Groep Zwolle ontwikkelt nu een nieuwe visie op dit vastgoed. De kracht van Lenferink Groep Zwolle is dat het bestaand vastgoed aankoopt, daaraan waarde toevoegt en daarmee weer toekomstbestendig maakt. Het vastgoed krijgt een nieuw leven, dit past naadloos in het huidige duurzaamheidsdenken. De komende maanden worden gebruikt om samen met Willem Uitentuis van NOZEBRA tot concrete plannen te komen en deze uit te werken. Carlus Lenferink en Emiel Brink, CEO Lenferink Groep Zwolle, geven aan dat dit natuurlijk in nauw overleg gaat met de gemeente Assen. Ook de directie van het TT-circuit wordt als goede buur bij het overleg betrokken. Brink: 'Wij gaan niet voor de korte termijn, wij hebben onze objecten langjarig in onze portefeuille. Wij ontwikkelen vanuit een beleggersvisie. Dat schept vertrouwen bij onze partners. Het meest kansrijk hier lijkt ons een leisureinvulling. Te denken valt aan een kartbaan, een padel complex, mogelijk belevenissen die aansluiten bij de motor-/autosport en andere vrijetijdsactiviteiten. Dat is onze insteek voor het overleg dat op korte termijn start.' Deze transactie is begeleid door Harmen Tijssen, partner bij Tijssen & Vos Groningen, bedrijfsmakelaars en strategisch vastgoedmanagers. Lenferink Groep Zwolle ziet kansen waar anderen twijfelen en onderscheidt zich door steeds weer spraakmakende projecten met een hoog rendementsprofiel aan de portefeuille toe te voegen. Lenferink Groep Zwolle is onafhankelijk, betrokken, deskundig en creatief. Een ervaren team van 20 deskundige medewerkers beheert, managet en exploiteert de gevarieerde vastgoedportefeuille.

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
4
Outdoor overdekt
-
Enkel
-
Dubbel
4

Faciliteiten op locatie

Bar
Kleedkamer + douches
Online reserveren
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kluisjes
Snackbar

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Padelscholen

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
07/2023 PadelTotaal Indoor 4

Timeline


Er is een nieuw toernooi toegevoegd Plaza Sportz Assen Open Padel toernooi

22 december 2023 t/m 30 december 2023

Plaza Sportz Assen (Pand 17)
Plaza Sportz Assen (Pand 17)

De locatie Plaza Sportz Assen (Pand 17) is ingebruik genomen per 15 juli 2023 met 4 banen

Plaza Sportz Assen (Pand 17)
Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Plaza Sportz Assen (Pand 17)

In de buurt van Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Padelgids in 4 stappen

Over Assen

Assen, bekend om zijn rijke historie en culturele erfgoed, is nu ook het toneel van een opwindende sportieve revolutie: padel. Deze dynamische mix van tennis en squash wint snel aan populariteit, en Assen is trots op zijn faciliteiten die zowel beginners als gevorderden uitnodigen om deze fascinerende sport te ontdekken.

In Assen vind je topklasse padelbanen die zijn ontworpen om een optimale speelervaring te bieden. Deze faciliteiten, gelegen in het groene hart van Drenthe, bieden niet alleen prachtige banen maar ook een gastvrije gemeenschap van padelspelers. Of je nu je eerste stappen zet op de padelbaan of je technieken wilt verfijnen, in Assen vind je de perfecte setting.

Waarom Padel in Assen?

Toegankelijkheid: Padelbanen in Assen zijn gemakkelijk toegankelijk, zowel voor inwoners als voor bezoekers. Met flexibele boekingsopties kun je op elk moment van de dag een baan vinden die bij je schema past.

Gemeenschap: De padelgemeenschap in Assen staat bekend om haar hartelijkheid en inclusiviteit. Er worden regelmatig evenementen en toernooien georganiseerd die spelers van alle niveaus samenbrengen.

Training en Ontwikkeling: Voor degenen die hun spel willen verbeteren, bieden de padelclubs in Assen professionele coaching en trainingssessies. Deze zijn ontworpen om zowel technische vaardigheden als strategisch inzicht te verbeteren.

Gezinsvriendelijk: Padel is een sport voor alle leeftijden, en de faciliteiten in Assen zorgen ervoor dat families samen kunnen genieten van de sport. Met speciale programma's voor jongeren en faciliteiten die veiligheid garanderen, is het een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben als gezin.

Assen biedt een unieke combinatie van historische charme en sportieve innovatie. De stad omarmt padel als onderdeel van haar culturele en recreatieve aanbod, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die de sport wil ontdekken of zijn vaardigheden wil verbeteren. Bezoek Assen en ervaar de opwinding van padel in een stad die sport, gemeenschap en cultuur viert.

Veelgestelde vragen over Plaza Sportz Assen (Pand 17)

Het telefoonnummer is van Plaza Sportz Assen (Pand 17) is 0592 344 325.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Sportz Assen (Pand 17).

https://meetandplay.nl/club/88140?sport=padel&utm_source=padelgids

Nee, je kunt bij Plaza Sportz Assen (Pand 17) niet gratis parkeren.

Nee, je kunt bij Plaza Sportz Assen (Pand 17) nog geen padel lessen volgen.

Nee, bij Plaza Sportz Assen (Pand 17) kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Sportz Assen (Pand 17) is Stelmagerstraat 17 9403 VB Assen.

De website van Plaza Sportz Assen (Pand 17) is https://www.plazasportzassen.nl/.

Ja, bij Plaza Sportz Assen (Pand 17) kun je een indoor padel spelen.