Padel Deventer

Filter
Filters
4 locaties
25 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Deventer

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Deventer kan bij 3 padellocaties.
In totaal zijn er in Deventer 8 padelbanen.

Padel Deventer is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Deventer heen. Een padelbaan huren in Deventer of padellen Deventer kan bij 3 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Deventer 8 padelbanen.

Alle padelbanen zijn outdoor padelbanen.

Veel mogelijkheden voor padellen Deventer

Wil je meer leren over padel Deventer ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Deventer ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Deventer: Academy Padel Sportswear, Deventer Padel Academie of Tim2padel&tennis.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Deventer

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Deventer

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Deventer: Raalte, Zutphen of Apeldoorn.

Padelbaan reserveren in Deventer

Je kan online een padelbaan reserveren in Deventer bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Deventer

Padel evenementen

TPC Open 17+ Summertime Toernooi
July 15, 2024
July 21, 2024
Tennis&Padel Colmschate | Deventer
Bekijk evenement
Tossen op woensdag
July 17, 2024

Deventer Padel - Borgele | Deventer
Bekijk evenement
Tossen - KNLTB niveau 8/9
July 20, 2024

Deventer Padel - Borgele | Deventer
Bekijk evenement

Over Deventer

Ontdek padel in Deventer: Deventer, een stad met een rijke historie en een levendige hedendaagse cultuur, verwelkomt padelspelers van alle niveaus. Deze prachtige stad aan de IJssel biedt uitstekende mogelijkheden om padel te spelen, met faciliteiten die beginners en gevorderden aanspreken. Of je nu de sport wilt ontdekken of je spel wilt verbeteren, Deventer biedt een warme gemeenschap en topfaciliteiten.

Waarom padel spelen in Deventer? Deventer heeft een groeiende padelgemeenschap en staat bekend om zijn gastvrije sfeer en kwalitatieve banen. De stad is de perfecte plek om padel te ervaren, met clubs die regelmatig evenementen en toernooien organiseren voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Sluit je aan bij de lokale padelcultuur en geniet van een sport die zowel competitief als sociaal is.

Padellessen en -trainingen in Deventer: Verbeter je padelvaardigheden met behulp van professionele coaches in Deventer. De stad biedt een breed scala aan cursussen en trainingen, geschikt voor spelers die hun techniek willen aanscherpen of de basis van het spel willen leren. Met aanbod voor zowel jongeren als volwassenen, is er voor ieder wat wils.

De beste padelclubs in Deventer: Op zoek naar een club met uitstekende voorzieningen? Deventer herbergt diverse padelclubs met moderne faciliteiten, waaronder binnen- en buitenbanen. Deze clubs zijn de kloppende harten van de padelgemeenschap, waar je niet alleen kunt spelen en trainen, maar ook deel kunt nemen aan sociale activiteiten en evenementen.

Sluit je aan bij de padelgemeenschap in Deventer: Padel is meer dan alleen een sport; het is een manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een sportieve uitdaging. In Deventer word je verwelkomd door een enthousiaste gemeenschap die klaarstaat om iedereen te omarmen, van beginners tot ervaren spelers. Ontdek de opwinding van padel in Deventer en word onderdeel van deze bruisende beweging.

Veelgestelde vragen over padel in Deventer

In Deventer kan je op 3 locaties padellen. 

In Deventer zijn er 8 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 3 locaties.

In Deventer kan je niet indoor padellen.

Je kan online reserveren in Deventer bij Deventer Padel - De Scheg, Deventer Padel - Borgele.

In Deventer spelen ongeveer 2,0K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Deventer geen enkelspel spelen.

Ja, er zijn plannen voor 17 padelbanen in Deventer.