Tennis&Padel Colmschate

V-Card
Locatie
Colmschaterstraatweg 7A
7423 RE Deventer
Logo Tennis&Padel Colmschate

Reviews Tennis&Padel Colmschate

Schrijf als eerste een review over Tennis&Padel Colmschate!

Over Tennis&Padel Colmschate

Bij Padelvereniging Tennis&Padel Colmschate werd er voor het eerst padel gespeeld in 2018 op 1 padelbaan.
Deze padelbaan is aangelegd door Padelbouw B.V..

Daarna is er nog uitbreiding geweest van 1 padelbaan in 2018. Deze zijn aangelegd door Padel Service Nederland B.V..

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.

Bij Tennis&Padel Colmschate kunnen padellessen gevolgd worden bij Tim2padel&tennis. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van Tennis&Padel Colmschate?

Padelscholen Tennis&Padel Colmschate

Padelbanen Tennis&Padel Colmschate

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2018 Padelbouw B.V. Outdoor 1
2018 Padel Service Nederland B.V. Outdoor 1
2 resultaten 2

Padellocaties in de buurt

Over Deventer

Deventer (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)NedersaksischDèv'nter of Daeventer, in lokaal dialect: Dèmpter) is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is gelegen aan de rivier de IJssel. Deventer maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk.

Deventer is een van de oudste steden van Nederland.[2] De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu[3] (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld.[4] Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners.[5] De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

De stad Deventer telde op 1 januari 2021 81.545[1] inwoners en is daarmee veruit de grootste kern van de gemeente, die ruim 100.000 inwoners telt.

Bron: Wikipedia