Padel Haarlem

Filter
Filters
5 locaties
28 banen

Padelgids in 4 stappen

Padellen in Haarlem

Padel Tennis spelen of padel baan huren in Haarlem kan bij 5 padellocaties.
In totaal zijn er in Haarlem 28 padelbanen.

Padel Haarlem is mega populair en dat is zeker te merken aan het aantal padellocaties door Haarlem heen. Een padelbaan huren in Haarlem of padellen Haarlem kan bij 5 verschillende padellocaties.

In totaal zijn er in Haarlem 28 padelbanen.

Alle padelbanen zijn outdoor padelbanen.

Veel mogelijkheden voor padellen Haarlem

Wil je meer leren over padel Haarlem ? Meld je dan aan voor een particuliere les of woon een padelclinic bij! Wil jij je padel spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van padel lessen. Padel is in vergelijking met tennis een gemakkelijkere sport en door het volgen van lessen krijg je snel meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je padeltraining of gewoon padellen in Haarlem ? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende padelbanen Haarlem: In2Padel, Padelschool Padel Op Maat, Peakz Padel Academy, Potjepadel of Tennis op maat.

Instructievideo

Neem een kijkje bij de instructie video van de KNLTB. Of de online lessen van de Padel Only Academy.

Padel racket kopen in Haarlem

Ben je op zoek naar een padel racket? Dan is het aan te raden om de beste optie te zoeken voor het aankopen van je racket.
Zie ons artikel over het kopen van een padel racket.

Vind een padelracket winkel in Haarlem

Andere padelsteden

Kijk ook eens bij plaatsen in de buurt van Haarlem: Bennebroek, Santpoort-Noord, Hoofddorp, IJmuiden, Overveen, Velserbroek of Cruquius.

Padelbaan reserveren in Haarlem

Je kan online een padelbaan reserveren in Haarlem bij de volgende padellocaties:

Meer bekijken

Alle padellocaties in Haarlem

Padel evenementen

Overhout Padel Open 2024
Aug. 17, 2024
Aug. 25, 2024
Padel Club Overhout | Haarlem
Bekijk evenement
Open weekend toernooi Peakz Padel Haarlem
Oct. 25, 2024
Oct. 27, 2024
KNLTB | Haarlem
Bekijk evenement

Over Haarlem

Padel in Haarlem: Sla je Slag in de Historische Stad

Haarlem, een stad rijk aan cultuur en geschiedenis, is nu ook het toneel voor de snelgroeiende sport padel. Deze fascinerende mix van tennis en squash heeft in Haarlem een bloeiende gemeenschap gevonden, met faciliteiten die spelers van alle niveaus uitnodigen om de sport te ontdekken en te omarmen.

Waarom Kiezen voor Padel in Haarlem?

  • Uitstekende Padelbanen: Met state-of-the-art padelbanen biedt Haarlem een topervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. De banen zijn strategisch gelegen en bieden de perfecte setting voor een potje padel.
  • Een Levendige Gemeenschap: De padelgemeenschap in Haarlem is warm en gastvrij. Hier vind je een actieve groep spelers die regelmatig bijeenkomen voor spellen, toernooien en sociale evenementen.
  • Coaching en Training: Voor spelers die hun vaardigheden willen aanscherpen, biedt Haarlem toegang tot deskundige coaching. Professionele trainers zijn beschikbaar om je spel naar een hoger niveau te tillen.
  • Gemakkelijk Toegankelijk: De padelbanen in Haarlem zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het eenvoudig voor iedereen om te genieten van de opwindende wereld van padel.

Sluit Je Aan bij de Padelrevolutie in Haarlem

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sportieve uitdaging, een manier om fit te blijven of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, padel in Haarlem biedt het allemaal. Met faciliteiten van wereldklasse en een bloeiende gemeenschap is Haarlem de ideale plek om je padelavontuur te beginnen of voort te zetten. Ontdek vandaag nog de opwinding van padel in Haarlem en maak deel uit van een van de meest dynamische sportgemeenschappen.

Veelgestelde vragen over padel in Haarlem

In Haarlem kan je op 5 locaties padellen. 

In Haarlem zijn er 28 padelbanen. Deze zijn verdeeld over 5 locaties.

In Haarlem kan je niet indoor padellen.

In Haarlem spelen ongeveer 6,2K. 

* Berekening/Inschatting 

Je kunt in Haarlem geen enkelspel spelen.

Nee, op dit moment zijn er geen plannen voor padelbanen in Haarlem.