Schoten Tennis & Padel

Laatst geüpdate op 22 april 2024
26 keer bekeken sinds 9 april 2024

Over Schoten Tennis & Padel

Ontdek een perfecte mix van competitie, plezier en vriendschap op onze padelbanen en tennisvelden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een racket vasthoudt, bij Schoten Tennis & Padel is er ruimte voor iedereen om te groeien, te leren en te genieten van deze prachtige sporten.

Schoten Tennis & Padel is een onderdeel van de SPOS (Stichting Sportvoorzieningen Schoten) en is aangesloten bij de KNLTB.

We beschikken per mei over drie nieuwe padelbanen en twee bestaande tennisbanen. Iedereen kan en mag gebruik maken van de faciliteiten voor een scherpe prijs. Voor leden, niet-spelende leden, ouders van jeugdleden van de voetbalvereniging Schoten en seizoenhuurders van de tennisbanen is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van de padelbanen. Hiervoor is vooraf aanmelden verplicht (inschrijfformulier).

Of je nu een fervent tennisser, een gepassioneerde padelspeler of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve omgeving, dan ben je bij Schoten Tennis & Padel aan het juiste adres!

Ons adres is Vergierdeweg 265A, 2026BJ in Haarlem

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Online reserveren
Verhuur materiaal
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
05/2024 padel.nl Outdoor 3

Timeline

Schoten Tennis & Padel
Schoten Tennis & Padel

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Schoten Tennis & Padel

In de buurt van Schoten Tennis & Padel

Padelgids in 4 stappen

Over Haarlem

Padel in Haarlem: Sla je Slag in de Historische Stad

Haarlem, een stad rijk aan cultuur en geschiedenis, is nu ook het toneel voor de snelgroeiende sport padel. Deze fascinerende mix van tennis en squash heeft in Haarlem een bloeiende gemeenschap gevonden, met faciliteiten die spelers van alle niveaus uitnodigen om de sport te ontdekken en te omarmen.

Waarom Kiezen voor Padel in Haarlem?

  • Uitstekende Padelbanen: Met state-of-the-art padelbanen biedt Haarlem een topervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. De banen zijn strategisch gelegen en bieden de perfecte setting voor een potje padel.
  • Een Levendige Gemeenschap: De padelgemeenschap in Haarlem is warm en gastvrij. Hier vind je een actieve groep spelers die regelmatig bijeenkomen voor spellen, toernooien en sociale evenementen.
  • Coaching en Training: Voor spelers die hun vaardigheden willen aanscherpen, biedt Haarlem toegang tot deskundige coaching. Professionele trainers zijn beschikbaar om je spel naar een hoger niveau te tillen.
  • Gemakkelijk Toegankelijk: De padelbanen in Haarlem zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het eenvoudig voor iedereen om te genieten van de opwindende wereld van padel.

Sluit Je Aan bij de Padelrevolutie in Haarlem

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sportieve uitdaging, een manier om fit te blijven of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, padel in Haarlem biedt het allemaal. Met faciliteiten van wereldklasse en een bloeiende gemeenschap is Haarlem de ideale plek om je padelavontuur te beginnen of voort te zetten. Ontdek vandaag nog de opwinding van padel in Haarlem en maak deel uit van een van de meest dynamische sportgemeenschappen.