Logo Norger Tennis Vereniging

NTV Open 't Wapen van Norg' 25+ Tennis- en Padeltoernooi 2021

Agenda
14 August 2021 t/m 22 August 2021
Toernooi
Eenerstraat 50
9331 HD Norg

Over NTV Open 't Wapen van Norg' 25+ Tennis- en Padeltoernooi 2021

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Norger Tennis Vereniging in het bruisende hart van Norg. Het evenement, NTV Open 't Wapen van Norg' 25+ Tennis- en Padeltoernooi 2021 bij Norger Tennis Vereniging, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Norger Tennis Vereniging biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Norger Tennis Vereniging, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Norg, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Norger Tennis Vereniging een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Norger Tennis Vereniging. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Norger Tennis Vereniging in Norg is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 14 August 2021 t/m 22 August 2021