0
0
Sinds 11 juli 2021 19:14

Hesacore Tourgrip Wit

€1995
Verzenden

Veel padelspelers knijpen vaak te hard in hun grip waardoor de arm wordt overbelast, maar het komt ook voor dat spelers last hebben van gladde overgrips. Dit bevordert niet je spel en daarom is de HesaCore padelgrip een goede oplossing.


Je krijgt hierdoor:

- Veel meer racket- en balgevoel
- Meer comfort
- Meer ontspanning in de arm (geen geknijp meer)
- Racket zit vast in de hand en draait niet meer bij de slag
- Past om elke grip
- Speelt Fantastisch

De Hesacore Tourgrip is een grip die de oorspronkelijke greep van het racket vervangt. Door zijn specifieke vorm kunt u meer wrijving creëren met uw vingers. Dit heeft veel voordelen.
Ten eerste is de Hesacore Tourgrip veel comfortabeler dan een traditionele grip: veel padelspelers die het al gebruiken, waaronder de Nederlandse Padeltop kunnen het niet meer missen.
Ten tweede maakt het feit dat de hand veel steviger en stabieler is aan het handvat, het mogelijk om de spieren van hand en onderarm te ontspannen, waardoor spiervermoeidheid en trauma's worden beperkt. 


Let op
Bij plaatsing dient u de hulpstukken te gebruiken. Vaak worden deze niet gebruikt en scheurt de Hesacore door. Dit is geen fabrieksfout. Kijk goed de handleiding na zodat u hem niet omgekeerd plaatst. Anders scheurt hij door.