0
0
Sinds 6 december 2023 17:17

Adidas Metalbone 3.3

€27900
Verzenden

Adidas Metalbone 3.3 Padel Racket

Verhoog je spel met het nieuwe racket van Ale Galán. De combinatie van Carbon Aluminized 2 T0 1 aan het oppervlak en Eva Soft Performance in de kern van het racket versterkt de hardheid zonder in te leveren op het beste comfort. De Octagonal Structure-technologie voegt een extra punt van stijfheid toe aan het hart en frame van het racket. Pas vóór het spelen het gewicht en balans aan met het Weight & Balance System, voor strategische besluitvorming. De Spin Blade staat synoniem voor verrassende effecten dankzij zijn octagonale ruwheid die over het hele oppervlak is verdeeld.

Weight & Balance System METALBONE: Een gewichts- en balanssysteem gelegen in het hart van het racket, waarmee je het gewicht en de balans kunt aanpassen met 6 schroeven van verschillende gewichten. Tot 12 gram gewicht kan worden toegevoegd of verwijderd.

 

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?