0
0
Sinds 4 oktober 2023 13:20

Bullpadel Vertex 04 Comfort 24

€20995
Verzenden

Bullpadel Vertex 04 Comfort 24 Padel Racket

De Bullpadel Vertex 04 Comfort is een rackets in diamantvorm met een ruw Top Spin oppervlak dat maximale kracht en hoge prestaties biedt zonder verlies van controle. Dit racket, onderdeel van de 2024 collectie, is speciaal ontworpen voor professionals en gevorderde spelers, en Bestelpadel is er trots op om dit Bullpadel racket aan te bieden als partner.

Dit racket maakt gebruik van twee nieuwe frameconcepten. Het CURVAKTIV systeem: door de gedraaide structuur biedt het weerstand tegen torsie. Dankzij de rotatie van zijn oppervlakken kunnen we een variabele sectie aan de zijkant van het racket introduceren. We zijn erin geslaagd om een kleinere sectie te introduceren dan die van het Vertex03-frame, wat de stijfheid vergroot, maar we zijn er ook in geslaagd om de sectie in de lengte te verbreden, wat resulteert in een meer uniforme overdracht van spanningen over het racket. Deze verbeterde verdeling van trillingen en spanningen wordt ook ondersteund door de combinatie van CURVAKTIV met de AIR POWER. De AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React Channel-systeem. Het is een kanaal dat we creëren door gebruik te maken van een holle ruimte aan de onderzijde van het blad. Deze holle ruimte werkt beter dan wanneer het een massief stuk zou zijn omdat er minder materiaal in zit en minder vatbaar is voor vervorming, wat de structuur sterker maakt. De externe kern is gemaakt van Fibrix hybride vezel, de interne kern van het nieuwe MultiEva rubber, en het frame van 100% koolstofvezel CarbonTube. Het heeft de nieuwe Vertex kern.


 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?