2
0
Sinds 9 mei 2024 17:52

Starvie Aquila Ultra Speed

€18490
Verzenden

Starvie Aquila Ultra Speed Padel Racket

Starvie Aquila Speed 2024: Ontketen Je Offensieve Spel

Het Aquila Speed padelracket is ontworpen voor offensieve spelers die uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid en superieure balsnelheid zoeken. Met Ultra Speed Soft technologie beschikt dit racket over ultrazacht rubber, wat zowel comfort als verbeterde prestaties garandeert.

Belangrijkste Kenmerken:

    Versterking Torsie Systeem: Vermindert trillingen die naar het handvat worden overgebracht, waardoor je grip en gevoel worden verbeterd.
    Anatomische Brugontwerp: Strategisch geïntegreerd in het hart van het racket, biedt het een anatomische vorm voor een comfortabelere grip, vooral bij gebruik van beide handen.
    Ruwheid in het Decal: Een oppervlaktetextuur, rechtstreeks gevormd, verbetert stabiliteit en duurzaamheid.
    100% Gemaakt in Spanje: Vervaardigd met precisie en trots in Azuqueca de Henares (Guadalajara), Spanje.
    Carbonvezel- en Tubulaire Carbon-technologieën: Met een 100% 3K carbon samenstelling in zowel de kop als het frame is het ontworpen voor hoge prestaties.
    Power Balance Technologie: Gelegen in de kern van het racket, optimaliseert het de gewichtsverdeling, waardoor een superieure balans naar de kop ontstaat voor ongeëvenaarde kracht.
    Ultra Speed Soft Technologie: Maakt een betere controle over de bal mogelijk, ideaal voor spelers die hun offensieve spel willen verbeteren.Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?