1
0
Sinds May 9, 2024, 5:49 p.m.

Starvie Aquila

€18490
Verzenden

Starvie Aquila Padel Racket

Starvie Aquila 2024: Perfecte Balans, Kracht en Controle

Het Aquila padelracket is op maat gemaakt voor gevorderde offensieve spelers die een racket zoeken dat comfort, kracht, controle en balsnelheid combineert. Met zijn Soft 30 rubberdichtheid in de kern zorgt het voor eenvoudige hantering, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die hun spel willen verbeteren.

Belangrijkste Kenmerken:

    Versterking Torsie Systeem: Vermindert effectief trillingen die naar het handvat worden overgebracht, waardoor je grip en algeheel gevoel worden verbeterd.
    Anatomische Brugontwerp: Strategisch aangebracht in het hart van het racket voor een anatomische vorm die een comfortabele grip bevordert, vooral bij gebruik van beide handen.
    Ruwheid in het Decal: Een oppervlaktetextuur, rechtstreeks gevormd, zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.
    100% Gemaakt in Spanje: Een voorbeeld van de hoogste normen van Spaans vakmanschap.
    Carbonvezel- en Tubulaire Carbon-technologieën: Met een 100% 3K carbon samenstelling in zowel de kop als het frame is het ontworpen voor hoge prestaties.
    Power Balance Technologie: Gelegen in de kern van het racket, optimaliseert het de gewichtsverdeling, waardoor een superieure balans naar de kop ontstaat voor verbeterde kracht.
    Druppelvorm: Het optimale punt is in balans naar de punt, wat zorgt voor consistente en krachtige slagen.
    Soft 30 Rubber: Bereikt een grotere balsnelheid met behoud van een ideale balans tussen kracht en controle.

Aquila Speed: Ontketen je Offensieve Spel.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?