2
0
Sinds 24 december 2021 11:54

Starvie Astrum Padel Racket

€23990
Verzenden

Starvie Astrum Padel Racket

Maak kennis met de Starvie Astrum, een waar meesterwerk in de Starvie 2024-collectie. Met precisie vervaardigd, combineert dit padelracket geavanceerde technologie met deskundig vakmanschap om spelers een ongeëvenaarde ervaring op de baan te bieden.

Technologisch wonder:

  • Verbeterde kracht: Twee lagen 3K-koolstof op het hoofd zorgen voor superieure verharding, resulterend in krachtigere slagen.
  • Revolutionaire Noene Inside: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, de nieuwe anti-schok padel grip, exclusief voor Starvie rackets, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie van schokken en trillingen.

Ongeëvenaarde controle en comfort:

  • Zachte rubber dichtheid van 30: Deze specifieke rubberdichtheid verbetert de controle over de bal en maakt het uitvoeren van slagen eenvoudig.

Strategisch ontwerp:

  • Ronde vorm voor precisie: Het optimale impactpunt is strategisch geplaatst in het midden van het hoofd, waardoor krachtige en nauwkeurige slagen worden gegarandeerd.

Spaans vakmanschap:

  • Met trots gemaakt in Spanje: Elke Starvie Astrum is met trots en expertise vervaardigd, waarbij de essentie van Spaans vakmanschap wordt belichaamd.

Verbeter je prestaties met de Starvie Astrum - waar innovatie excellence ontmoet.

 

Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer

 


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?