2
0
Sinds 17 april 2024 19:27

Starvie Kenta Eternal Pro

€24999
Verzenden

Starvie Kenta Eternal Pro Padel Racket

Starvie Kenta Pro Padel Racket: verhoogde controle, stabiliteit en kracht

De Starvie Kenta Pro is een nieuw model padel racket dat controle, stabiliteit en wendbaarheid optimaliseert. Dankzij een betere verdeling van het gewicht in het hart van het racket, krijg je meer kracht. Met Pro 50 rubber en twee lagen 3K carbon is de kop van het racket steviger. Dit maakt het perfect voor spelers op een meer technisch niveau.

  • NIEUW: Hex Tech-technologie aangebracht op het slagvlak van het racket. Nieuw zeshoekig gevormd, ruwe laag op het racket dat ingebakken is, waardoor het racket duurzamer en resistenter wordt. Bovendien helpt het bij het slicen van de bal en de bal met grotere precisie te slaan, waar de bal ook het racketblad raakt.
  • NIEUW: De Geo-brug is een nieuwe technologie toegepast op het hart van het racket die, dankzij het zeshoekige ontwerp, een betere manoeuvreerbaarheid van het racket tijdens het spel biedt, met gemak en versnelling van de beweging, waardoor meer kracht in de slagen wordt bereikt. Bovendien vermindert het de trillingen die op de arm/pols worden overgedragen.
  • NEEIN: De Reactieve gaten is een nieuw type rackettechnologie. Deze nieuwe indeling van gaten is ontworpen om het spel te optimaliseren en een boost aan kracht en controle te geven bij zowel verdedigende als aanvallende schoten.
  • NIEUW: Langere handgreeptechnologie: 1,5 cm langere grip voor een comfortabelere grip met twee handen.
  • NIEUW: Sommige binnen is een technologie toegepast op het handvat van het racket die is ontwikkeld in samenwerking met NOENE®. De nieuwe anti-shock padelgrip Noene, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie die wordt gegenereerd door schokken en trillingen.
  • Product 100% Gemaakt in Spanje

 

Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer

 


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?