1
0
Sinds 29 januari 2023 14:39

Starvie Metheora Dual

€21990
Verzenden

Starvie Metheora Dual Padel Racket

Maak kennis met de Metheora Dual 2024, een meesterwerk ontworpen voor veeleisende spelers die topprestaties nastreven met een gevorderd vaardigheidsniveau. Ontwikkeld met Dual Density rubber, voldoet dit racket aan elk type slag, biedt comfort bij langzame spelen en ontketent explosieve kracht bij snelle en aanvallende slagen.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid:

- Dual Density Rubber voor precisie en kracht: Het Dual Density rubber biedt een unieke samenstelling van variërende dichtheden. De buitenste lagen hebben een lagere dichtheid, terwijl de binnenste lagen een hogere dichtheid bieden, wat zorgt voor een uitzonderlijke balans tussen precisie en kracht bij elke slag.

Precisie-engineering voor ultieme prestaties:

- Ronde vorm voor gebalanceerde prestaties: De ronde vorm van de Metheora Dual optimaliseert de sweet spot in het midden van het hoofd, wat zorgt voor consistente en gecontroleerde slagen.
- Full Plane Effect voor nauwkeurige precisie: De kenmerkende ruwe textuur van het hoofd, direct geïntegreerd in de mal, verhoogt de stabiliteit en duurzaamheid. De geavanceerde Full Plane Effect-technologie garandeert ongeëvenaarde precisie bij het raken van de bal.

Technologische wonderen:

- Star Balance System voor perfecte gewichtsverdeling: Ingebed in het hart van het racket, zorgt het Star Balance-systeem voor een onberispelijke balans en gewichtsverdeling, waardoor je gameplay wordt verbeterd.
- 100% 3K Carbon Samenstelling: Zowel het hoofd als het frame van het racket zijn voorzien van een 100% 3K carbon samenstelling, wat zorgt voor compromisloze kracht, stijfheid en prestaties.
- Noene Inside Grip voor schokabsorptie: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, de baanbrekende anti-schok padel grip, exclusief voor Starvie rackets, absorbeert en beschermt behendig tot 96% van de negatieve energie gegenereerd door schokken en trillingen.

Exquise Spaans vakmanschap:

- Met trots gemaakt in Spanje: Met trots en precisie vervaardigd, toont de Metheora Dual de ongeëvenaarde kwaliteit van Spaans vakmanschap.

Til je spel naar een hoger niveau met de Metheora Dual, waar precisie kracht ontmoet en elke slag doordrenkt is van finesse en kracht. Domineer het veld met een racket dat is ontworpen voor de compromisloze speler.

Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?