2
0
Sinds 17 april 2024 20:15

Starvie Metheora

€21990
Verzenden

Starvie Metheora Dual Padel Racket

Maak kennis met de Metheora 2024: Een racket van precisie en kracht

Evenwichtige Excellentie:

- Geavanceerd ontwerp voor kritische spelers: Het Metheora racket is nauwgezet vervaardigd voor gevorderde spelers die streven naar de perfecte combinatie van een zacht rubberen gevoel met een vleugje stijfheid, bereikt door strategische lagen van carbon en een speciaal getextureerd oppervlak.

Precisie-engineering voor ultieme prestaties:

- Ronde vorm voor gebalanceerde prestaties: Met een ronde vorm is de sweet spot van het racket nauwkeurig gepositioneerd in het midden van het hoofd, wat zorgt voor consistente en gecontroleerde slagen.
- Innovatieve ruwe textuur voor stabiliteit: De kenmerkende ruwe textuur van het oppervlak, direct geïntegreerd in de mal, verbetert de stabiliteit en duurzaamheid. Gecombineerd met de baanbrekende Full Plane Effect-technologie maakt het een nauwkeurige precisie bij het raken van de bal mogelijk.

Technologische wonderen:

- Star Balance System voor perfecte gewichtsverdeling: In het hart van het racket ingebed, zorgt het Star Balance-systeem voor een onberispelijke balans en gewichtsverdeling, waardoor je ongeëvenaarde controle hebt.
- 100% 3K Carbon Samenstelling: Zowel het hoofd als het frame van het racket zijn voorzien van een 100% 3K carbon samenstelling, wat zorgt voor uitzonderlijke kracht, stijfheid en prestaties.
- Noene Inside Grip voor schokabsorptie: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, de revolutionaire anti-schok padel grip, exclusief voor StarVie rackets, absorbeert en beschermt effectief tot 96% van de negatieve energie gegenereerd door schokken en trillingen.

Exquise Spaans vakmanschap:

- Met trots gemaakt in Spanje: Met trots en precisie vervaardigd, toont de Metheora de ongeëvenaarde kwaliteit van Spaans vakmanschap.

Til je spel naar een hoger niveau met de Metheora, waar precisie kracht ontmoet en elke slag doordrenkt is van finesse en kracht. Domineer het veld met een racket ontworpen voor de compromisloze speler.

Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?