2
0
Sinds 9 mei 2024 18:07

Starvie Titania Pro

€17190
Verzenden

Starvie Titania Pro

Titania Pro: Verrijk Je Spel met Kracht en Precisie

Het Titania Pro padelracket is op maat gemaakt voor gevorderde spelers die hun vaardigheden willen verbeteren. De Pro 50 rubber kern biedt een uitstekende combinatie van kracht en controle. Met een samenstelling van 100% Carbon 3K in zowel de kop als het frame, biedt dit racket uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid. Het blinkt uit in verdediging, waardoor snelle richtingsveranderingen en indrukwekkende versnelling door de lucht mogelijk zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

    Versterking Torsie Systeem: Geïntegreerd in de kern, minimaliseert deze technologie trillingen die naar het handvat worden overgebracht, waardoor je grip en gevoel worden verbeterd.
    Anatomische Brugontwerp: Strategisch toegepast in het hart van het racket, biedt het een anatomische vorm voor een comfortabelere grip, vooral bij gebruik van beide handen.
    Ruwheid in het Decal: De oppervlaktetextuur, rechtstreeks gevormd, verbetert stabiliteit en duurzaamheid.
    Power Balance Technologie: Gelegen in de kern van het racket, optimaliseert het de gewichtsverdeling, waardoor een superieure balans naar de kop ontstaat voor ongeëvenaarde kracht.
    100% Gemaakt in Spanje: Met precisie en trots vervaardigd, weerspiegelt het de hoogste normen van Spaans vakmanschap.
    Carbonvezel- en Tubulaire Carbon-technologieën: Met een 100% 3K carbon samenstelling zowel in de kop als het frame, is het ontworpen voor hoge prestaties.
    Ronde Vorm: Het optimale punt bevindt zich in het midden van de kop, wat zorgt voor een veelzijdige prestatie.
    Pro 50 Rubber: Bereikt een ideale balans tussen kracht en controle vanwege zijn medium dichtheid.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?