2
0
Sinds 9 mei 2024 18:10

Starvie Titania

€17190
Verzenden

Starvie Titania Soft

Starvie Titania 2024: Beheers het Spel met Comfort en Snelheid

Het Titania Speed padelracket is ideaal voor gevorderde spelers die een comfortabele en zachte touch op het veld zoeken. Zijn Ultra Speed Soft dichtheid rubber, in combinatie met een 3K Carbon frame en flexibele glasvezel kop, zorgt voor uitstekende balsnelheid en manoeuvreerbaarheid.

Belangrijkste Kenmerken:

    Versterking Torsie Systeem: Vermindert trillingen die naar het handvat worden overgebracht, waardoor je grip en gevoel worden verbeterd.
    Anatomische Brugontwerp: Strategisch geïntegreerd in het hart van het racket, biedt het een anatomische vorm voor een comfortabelere grip, vooral bij gebruik van beide handen.
    Ruwheid in het Decal: Een oppervlaktetextuur, rechtstreeks gevormd, verbetert stabiliteit en duurzaamheid.
    100% Gemaakt in Spanje: Met precisie en trots vervaardigd, weerspiegelt het de hoogste normen van Spaans vakmanschap.
    Ronde Vorm: Het optimale punt bevindt zich in het midden van de kop, wat zorgt voor een gebalanceerde prestatie.
    Ultra Speed Soft Technologie: Maakt een betere controle over de bal mogelijk, ideaal voor spelers die hun spel willen verbeteren.
    Power Balance Technologie: Gelegen in de kern van het racket, optimaliseert het de gewichtsverdeling, waardoor een superieure balans naar de kop ontstaat voor ongeëvenaarde kracht.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?