0
0
Sinds 29 januari 2023 14:36

Starvie Triton Pro

€22990
Verzenden

Starvie Triton Pro Padel Racket

Maak kennis met de Starvie Tritón Pro 2024, het toppunt van techniek in de Starvie 2024-collectie. Ontworpen voor gevorderde spelers die hun aanvallende vaardigheden willen versterken zonder controle te verliezen, pronkt dit racket met een druppelvorm, wat zorgt voor een gebalanceerde nadruk op het hoofd.

Technologische briljantie:

- Verbeterde kracht met 3K Carbon: Het racket is versterkt met twee lagen 3K carbon op het hoofd, wat resulteert in aanzienlijk verbeterde slagkracht.
- Innovatieve Noene Inside Grip: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, deze baanbrekende anti-schok padel grip, exclusief voor Starvie rackets, absorbeert en beschermt behendig tot 96% van de negatieve energie van schokken en trillingen.

Precisie en duurzaamheid:

- Volvlak Effect Technologie: De ruwheid op het hoofd, rechtstreeks geïntegreerd tijdens het spuitgietproces, zorgt voor opmerkelijke stabiliteit en duurzaamheid. Deze technologie vergemakkelijkt ook nauwkeurige balinslagen.

Afgestemd op prestaties:

- Druppelvorm voor gebalanceerde prestaties: Het geoptimaliseerde impactpunt neigt naar de punt, wat zorgt voor een dynamische mix van kracht en controle.
- Verlengde manchet voor verbeterde grip: Een manchet die 1 cm langer is, maakt een comfortabelere tweehandige grip mogelijk tijdens backhand slagen.

Spaans vakmanschap:

- Met trots gemaakt in Spanje: Elk Starvie Tritón Pro racket getuigt van het Spaanse vakmanschap en weerspiegelt een erfenis van excellentie.

Til je spel naar een hoger niveau met de Starvie Tritón Pro - waar kracht precisie ontmoet.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?