2
0
Sinds 17 april 2024 20:03

Starvie Triton Ultra Speed Soft

€22990
Verzenden

Starvie Triton Padel Racket

Maak kennis met de Starvie Tritón Speed 2024: waar comfort, controle en ongeëvenaarde balsnelheid samenkomen voor spelers van alle niveaus. Ontwikkeld met Ultra Speed Soft rubberdichtheid, garandeert dit racket een comfortabel en krachtig gevoel, samen met uitzonderlijke controle en razendsnelle balsnelheid vanaf de achterkant van de baan.

Ongeëvenaard comfort en controle:

- Ultra Speed Soft Rubberdichtheid: Ervaar ongekend comfort en controle bij elke slag dankzij de ultrazachte rubberdichtheid van de Tritón Speed.

Precisie-engineering voor optimale prestaties:

- Druppelvorm voor gebalanceerde prestaties: De druppelvorm zorgt voor een optimaal punt dat naar de punt is uitgebalanceerd, wat superieure wendbaarheid en kracht biedt.
- Full Plane Effect voor precieze slagen: De kenmerkende ruwheid van het hoofd, rechtstreeks vervaardigd in de mal, zorgt voor onwrikbare stabiliteit en duurzaamheid. De innovatieve Full Plane Effect-technologie garandeert precieze balinslagen.

Verbeterde grip en hantering:

- Verlengde manchet voor dominantie bij backhand slagen: Geniet van een comfortabelere tweehandige grip bij backhand slagen met een manchet die 1 cm langer is.

Technologische wonderen:

- Dubbele lagen van 3K Carbon voor verbeterde kracht: De Tritón Speed pronkt met twee lagen 3K carbon op het hoofd, wat uitzonderlijke verharding biedt voor versterkte slagkracht en verhoogde duurzaamheid.
- Noene Inside Grip voor schokabsorptie: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, de revolutionaire anti-schok padel grip, exclusief voor Starvie rackets, absorbeert behendig en beschermt tot 96% van de negatieve energie gegenereerd door schokken en trillingen.
- Ultra Speed Soft-technologie voor nauwkeurige controle: De Ultra Speed Soft-technologie verhoogt de balcontrole naar een nieuw niveau, waardoor je met precisie de flow van het spel kunt dicteren.

Exquise Spaans vakmanschap:

- Met trots gemaakt in Spanje: Vervaardigd in Azuqueca de Henares, Guadalajara, belichaamt elk Tritón Speed racket de rijke traditie van Spaans vakmanschap.

Til je spel naar een hoger niveau met de Starvie Tritón Speed, waar comfort controle ontmoet en elke slag doordrenkt is met kracht en finesse.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?