1
0
Sinds 23 april 2024 15:16

The Indian Maharadja padel bag Gold PLR

€5995
Verzenden

The Indian Maharadja padel bag Gold PLR

De Indian Maharadja padeltas Gold PLR maakt deel uit van de GOLD SERIES, met een professionele uitstraling en goudkleurige details.
Deze ruime sporttas is speciaal ontworpen voor padelspelers en is gemaakt van versterkt polyester met een matte afwerking en biedt royale opbergruimte.
In het ruime hoofdvak is ruimte voor schoenen, kleding en andere sportartikelen, terwijl het aparte zijvak (thermische) bescherming biedt voor meerdere (minimaal twee) padelrackets.
Alle compartimenten zijn voorzien van dubbele ritssluitingen. Aan beide zijden bevinden zich kleine vakjes voor gemakkelijke toegang tot accessoires, terwijl er in het achterpaneel een extra verborgen vakje zit voor je telefoon of portemonnee, goed uit het zicht maar snel en gemakkelijk toegankelijk.
De Padeltas Gold PLR is voorzien van een handvat aan de bovenzijde en kan dankzij de verstelbare en gewatteerde schouderbanden ook als rugzak gedragen worden. Kortom een ​​praktische padeltas met een professionele uitstraling perfect voor de vaste speler.

Belangrijkste kenmerken:


- Aantal vakken: 3
- Aantal rackets: 2
- 1 hoofdvak en 1 thermo racketvak
- Apart schoenenvak
- Inhoud: 30 liter
- Afmetingen: 55 cm x 28 cm x 28 cm
- Materiaal: Nylon.
- Kleur (zwart/goud/wit)