2
0
Sinds April 23, 2024, 3:41 p.m.

The Indian Maharadja Padel bag Platinum PXLR - black

€7495
Verzenden

The Indian Maharadja padel bag PXLR

De extra grote Padel Bag PXLR is speciaal ontworpen voor de meer professionele padelspelers en is de ideale metgezel voor wedstrijden en toernooien. Deze padeltas is gemaakt van versterkt polyester en biedt een overvloed aan opbergruimte en functionaliteit.
Het ruime hoofdvak is perfect voor het opbergen van spullen sportkleding en andere benodigdheden, terwijl het aparte vak aan de onderkant extra ruimte biedt voor schoenen.
Alle compartimenten zijn voorzien van dubbele ritssluitingen voor maximale toegang Er zijn kleine vakken aan beide zijden voor gemakkelijke toegang tot accessoires, terwijl het extra verborgen vak in het achterpaneel ideaal is voor het veilig opbergen van je telefoon of portemonnee.
Met een handvat aan de bovenkant en verstelbare, gewatteerde schouderbanden PXLR kan comfortabel als rugzak worden gedragen, zelfs wanneer deze volledig is beladen. Kortom, de Indian Maharadja Padel Bag PXLR combineert ultieme praktische functionaliteit met een stijlvol ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor de meer professionele speler.

Belangrijkste kenmerken:


- Aantal vakken: 3
- Aantal rackets: 2
- 1 hoofdvak en 1 thermo racketvak
- Apart schoenenvak
- Inhoud: 40 liter
- Afmetingen: 55 cm x 38 cm x 28 cm
- Materiaal: Nylon.
- Kleur (zwart/wit)