Reviews Padelpoints Badhoevedorp

Reviews Padelpoints Badhoevedorp

Join de Hoofddorp community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Padelpoints Badhoevedorp

Padelgids in 4 stappen

Over Badhoevedorp

Ontdek Badhoevedorp: Een Verborgen Juweel bij Amsterdam

Badhoevedorp, gelegen in de directe nabijheid van Amsterdam, biedt een unieke combinatie van rust, groen en stedelijke toegankelijkheid. Dit charmante dorp in Noord-Holland staat bekend om zijn vredige leefomgeving, uitgestrekte parken en vriendelijke gemeenschap, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor zowel gezinnen als professionals.

Waarom Badhoevedorp een Bezoek Waard Is

  • Prachtige Natuur: Badhoevedorp is omgeven door prachtige groene gebieden en waterwegen, ideaal voor wandel-, fiets- en vaartochten. De nabijheid van het Amsterdamse Bos versterkt de natuurlijke charme van het dorp.
  • Uitstekende Voorzieningen: Van winkels tot scholen en van sportfaciliteiten tot gezondheidszorg, Badhoevedorp biedt alle gemakken van het stadsleven zonder de drukte van de stad.
  • Gemakkelijke Bereikbaarheid: Gelegen naast een van de belangrijkste snelwegen van Nederland, is Badhoevedorp uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Schiphol en Amsterdam liggen op slechts enkele minuten afstand.
  • Actieve Gemeenschap: Het dorp kent een levendige gemeenschap met diverse culturele en sportieve evenementen door het jaar heen, wat bijdraagt aan de hechte gemeenschapszin.

Badhoevedorp: Perfecte Harmonie tussen Stad en Natuur

Of je nu op zoek bent naar een rustige woonomgeving in de buurt van Amsterdam of een plek wilt ontdekken met een rijke historie en een actieve gemeenschap, Badhoevedorp biedt het allemaal. Het dorp verwelkomt iedereen die het beste van twee werelden zoekt: de serene rust van het platteland met de dynamiek van de stad binnen handbereik.

Bezoek Badhoevedorp en ervaar zelf de unieke sfeer en de kwaliteit van leven die dit dorp te bieden heeft. Of je nu komt voor de natuur, de voorzieningen of de gemeenschap, Badhoevedorp zal je verwachtingen overtreffen.

Veelgestelde vragen over Padelpoints Badhoevedorp

Het telefoonnummer is van Padelpoints Badhoevedorp is 06 55801647.

Ja, je kunt online reserveren bij Padelpoints Badhoevedorp.

https://playtomic.io/tendant/0c65ed05-fcd1-44f9-baef-0eaa501ad071

Nee, je kunt bij Padelpoints Badhoevedorp niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij Padelpoints Badhoevedorp padel lessen volgen.

Nee, bij Padelpoints Badhoevedorp kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Padelpoints Badhoevedorp is Sloterweg 301 1171 KJ Badhoevedorp.

De website van Padelpoints Badhoevedorp is https://padelpoints.nl/.

Ja, bij Padelpoints Badhoevedorp kun je een indoor padel spelen.