Reviews TPC Tonido

Reviews TPC Tonido

Peter
10,0
8 oktober 2022 17:14
Algemene indruk 10,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Prachtige banen en goedkoop tarief voor het huren van een padelbaan. Racket en ballen bij verhuurperiode inbegrepen.

In de buurt van TPC Tonido

Padelgids in 4 stappen

Over Baarlo

Padel in Baarlo: Ontdek Jouw Nieuwe Favoriete Sport

Baarlo, een pittoresk dorp in Limburg, is de perfecte plek om kennis te maken met padel, de snelst groeiende racketsport die Europa stormenderhand verovert. Met eersteklas faciliteiten en een warme, uitnodigende gemeenschap, biedt Baarlo zowel nieuwkomers als ervaren spelers de kans om de charme en uitdaging van padel te ontdekken.

Waarom Padel Spelen in Baarlo?

  • Topfaciliteiten: In Baarlo vind je state-of-the-art padelbanen, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een optimale speelervaring. Of je nu op zoek bent naar een vriendschappelijk spel of je competitieve geest wilt voeden, de faciliteiten in Baarlo staan garant voor een onvergetelijke ervaring.
  • Gemeenschap: De padelgemeenschap in Baarlo is groeiende en verwelkomt spelers van alle leeftijden en niveaus. Het is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten, vaardigheden te delen en deel uit te maken van een bloeiende sportgemeenschap.
  • Evenementen en Competities: Baarlo organiseert regelmatig padeltoernooien en sociale evenementen, waardoor het een bruisend centrum is voor iedereen die gepassioneerd is door de sport. Of je nu een beginner bent of je spel naar een hoger niveau wilt tillen, er is altijd iets spannends te doen.
  • Gezinsvriendelijk: Padel in Baarlo is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Het biedt een leuke, actieve manier om samen tijd door te brengen, terwijl iedereen van het spel kan genieten, ongeacht de vaardigheidsniveaus.

Ontdek Padel in het Hart van Limburg

Baarlo is niet alleen een prachtige bestemming vanwege zijn kastelen en natuurlijke schoonheid, maar ook een bloeiend centrum voor padel. Met faciliteiten die beginners verwelkomen en de uitdagingen die ervaren spelers zoeken, biedt padel in Baarlo voor ieder wat wils.

Ben je klaar om je in de wereld van padel te storten? Baarlo wacht op je. Ontdek de sport die heel Europa in zijn greep houdt, maak nieuwe vrienden en geniet van de competitieve en sociale aspecten van padel. Bezoek Baarlo en ervaar zelf de opwinding van padel in een van de meest gastvrije gemeenschappen van Limburg.

Veelgestelde vragen over TPC Tonido

Het telefoonnummer is van TPC Tonido is 077 – 477 18 58.

Ja, je kunt online reserveren bij TPC Tonido.

https://meetandplay.nl/club/34181?sport=padel&utm_source=padelgids

Nee, je kunt bij TPC Tonido niet gratis parkeren.

Nee, je kunt bij TPC Tonido nog geen padel lessen volgen.

Nee, bij TPC Tonido kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van TPC Tonido is Hoogenkamp 6 5991 LA Baarlo.

De website van TPC Tonido is https://www.tonido.nl/.

Nee, bij TPC Tonido kun je niet indoor padel spelen..