All Stars X Padel 2022

Op woensdag 31 augustus organiseert Sportworx op het Jaarbeursplein in Utrecht All Stars X Padel 2022! Meerdere oud top-voetballers komen in actie in de BetCity Arena. Arjen Robben, Frank de Boer en oud- FC Utrechtspelers Michel Vorm, Jan van Halst, Joost Broerse en Sander Keller stappen de padelbaan op om, gekoppeld aan professionele padellers, de strijd aan te gaan. Ze mogen hun voetbalschoenen dan wel aan de wilgen hebben gehangen, ze zijn intussen zeer handig geworden met een padelracket.

Er wordt eerst in poules gespeeld, daarna barst de strijd om de medailles los. De voetballer die samen met zijn partner weet te winnen ontvangt € 2.000,- voor een goed doel naar keuze.

Er zal gespeeld worden in de BetCity Arena waar in totaal ruim 800 toeschouwers vanaf de beste plek naar dit top event kunnen kijken. Vanaf elke verdieping heb je vrij zicht op het veld en voelt het alsof je onderdeel bent van de actie op het veld! Je eten en drinken bestel je eenvoudig via een QR code en wordt bij je bezorgd! 

Toegang is gratis, maar wil je zeker zijn van een mooie plek tijdens dit gave event? Reserveer dan nu alvast voor € 9,95 een plek op de 2e of 3e verdieping, met prachtig uitzicht op de padelbaan in de BetCity Arena!

Wil jij zelf de strijd aangaan met een top-padeller? Tussen 13.00 en 16.00 uur is er gelegenheid om te zelf te spelen in de BetCity Arena. Kom langs en scoor een punt!

Programma:

18:30 uur: Stadion open voor publiek

19:00 uur: Start wedstrijden

23:00 uur: Einde programma

Locatie:

BetCity Arena, Jaarbeursplein Utrecht

Prijs

€9,95 euro per ticket.