Bekendmaking wedstrijdschema's EY NK Padel 2024

Amstelveen, Nederland - De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft met trots de officiële wedstrijdschema's voor het EY NK Padel 2024 bekendgemaakt. Dit prestigieuze evenement, dat gehouden wordt bij Peakz Padel Eindhoven in het Beursgebouw, belooft een week vol actie, sportiviteit en padel van topkwaliteit.

Toernooi details

- Locatie: Peakz Padel Eindhoven, Beursgebouw
- Data: 25 maart 2024 tot en met 1 april 2024
- Organisatie: De KNLTB in samenwerking met EY en Peakz Padel

Hoogtepunten van het schema

- Start toernooi: Het EY NK Padel 2024 trapt af op maandag 25 maart, met de voorronden die beloven te starten met spannende wedstrijden.
- Door de week: Gedurende de week kunnen toeschouwers genieten van de intensiteit en passie van de deelnemers, met wedstrijden gepland door de hele dag.
- Weekend finales: Het toernooi bouwt op naar een spectaculair weekend, met de halve finales op 30/31 maart, gevolgd door de finales op 1 april, waar de kampioenen van 2024 gekroond zullen worden.

Speciale vermeldingen:

- De KNLTB en Padelgids.nl nodigen alle padelliefhebbers uit om deel te nemen aan dit evenement, of het nu als deelnemer of als toeschouwer is, om de opwinding en het talent van de Nederlandse padelgemeenschap te ervaren.
- Naast de wedstrijden zullen er gedurende het hele toernooi verschillende evenementen en activiteiten zijn om het een onvergetelijke ervaring voor iedereen te maken.

De KNLTB en alle partners kijken uit naar een succesvol en spannend EY NK Padel 2024 en hopen u te mogen verwelkomen in Eindhoven voor een week van competitieve sportiviteit en padelplezier.