De nieuwe Padel Gids van December 2023 is uit

Beste Padel-liefhebbers,

Terwijl een verse sneeuwlaag ons landschap omtovert, brengt deze winterse periode niet alleen uitdagingen met zich mee, maar ook unieke zakelijke kansen binnen de padelwereld. In deze editie van onze Padel Gids richten we ons op het overbruggen van de kloof tussen de liefde voor padel en de zakelijke potentie die deze sport biedt.

We verkennen innovatieve zakelijke ideeën en kansen die opkomen in de padelsector. Van investeringen in indoor padelfaciliteiten, die nu meer dan ooit relevant zijn, tot de nieuwste trends in padeluitrusting, onze 'Mercado Del Padel' sectie heeft het allemaal.

Daarnaast houden we u natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale padeltoernooien, aangevuld met onze laatste ranglijsten.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun zakelijke voetafdruk in de padelindustrie, bieden we in deze editie essentiële informatie over adverteren en een overzicht van de meest recente vacatures in de sector en een koppeling met een shopify webshop.

Laten we samen de mogelijkheden ontdekken en benutten die deze unieke tijd ons biedt. De padelwereld blijft groeien, en er zijn volop kansen om daar deel van uit te maken.

Met een sportieve groet,

Arjen Jilsink