De Padelwijzer is uit!

"Hoe meer je weet en hoe beter je dat weet, des te sterker je bent", aldus Nito Brea. Hij is één van de eerste Argentijnse top-padelspelers.  Momenteel is hij o.a. padelcoach, -organisator én auteur van het in het Nederlands vertaald boek 'Padel met gezond verstand'.

Helaas bestond er nog geen inzichtelijk boek over padel in Nederland. De Padelwijzer vult dit gat op. Want in dit boekje wordt op een illustratieve manier allerlei aspecten van de padelsport belicht. Zo lees je over de verschillende soorten padelslagen en de verschillende soorten wedstrijdcircuits, over de namen én bijnamen van spelers en natuurlijk over techniek en tactiek. Er staan ook allerlei weetjes in, waarmee je je vriend(inn)en kunt imponeren. 

De Padelwijzer bestaat uit een harde kaft met ringband en telt 120 pagina’s. Het staat vol met foto’s en verwijzingen via een QR-code naar goede instructiefilmpjes. Het boekje is opgedeeld aan de hand van de maanden van het jaar. Zo blijf je het hele jaar op de hoogte wat/wie er speelt in padelland.

padelwijzer

De verkoopprijs van dePadelwijzer is €15,00. Als je bestelt via padelwijzer.com met de code PG2023 (in het opmerkingenveld) betaal je geen verzendkosten.