EY partner van World Padel Tour Amsterdam Open

EY verbindt zich tot en met 2024 als partner aan de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open, het prestigieuze toernooi dat dit jaar van 11 tot en met 15 oktober in AFAS Live plaatsvindt. “Wij omarmen de snelstgroeiende sport van Nederland en met dit topevenement willen we de kwaliteit en de populariteit van padel naar een hoger niveau tillen”, aldus Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur van EY in Nederland.

De advies- en accountancyorganisatie is reeds hoofdsponsor van KNLTB Padel, naamgever van het Nederlands Kampioenschap en partner van Plaza Padel. Door zich ook te verbinden aan het grootste toernooi op de internationale kalender is EY op alle niveaus betrokken bij de sport. Jeroen Davidson: “Het partnership met WPT Amsterdam Open is een logische stap in ons sponsorbeleid en het versterkt onze positie als hoofdsponsor van padel in Nederland. Als werkgever willen we in lijn met onze purpose ‘Building a better working world’ bijdragen aan vitaliteit en een actieve levensstijl stimuleren. Daarnaast biedt de sponsoring van het evenement uitgebreide mogelijkheden om relaties van EY uit te nodigen.”

John van Lottum (toernooidirecteur WPT Amsterdam Open) en Jeroen Davidson (voorzitter raad van bestuur van EY in Nederland)

Toernooidirecteur John van Lottum is zeer verheugd over de samenwerking met EY: “Samen met de hoofdsponsor van padel in Nederland kunnen we de topsport bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. De eerste editie van WPT Amsterdam Open was vorig jaar al een doorslaand succes; de toewijding van EY en hun loyaliteit aan padel stelt ons in staat om verder te groeien en een internationale standaard neer te zetten.” De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Triple Double, Golazo Sports en Deux Agency.

Bron: NLPadel