FIP Promises toernooi Venray wil als debutant blijvertje worden

Toppadelwedstrijden voor de jeugd, veel gezelligheid op en rond de banen en een vast plekje op de FIP-toernooikalender. Dat is wat toernooidirecteur Twan Lensen hoopt aan de vooravond van het allereerste FIP Promises toernooi in Venray. Dit weekend is het zover. Toppadel in het Limburgse land.

“Gelukkig hoeven we geen rekening te houden met het weer, want we spelen binnen. In dit geval op de vijf padelbanen van het Padel Centrum Noord-Limburg in Venray. Het mooie en daar zijn we echt heel blij mee, is dat we twee officiële WPT-banen overgenomen hebben van Amsterdam. En we hebben naast vijf indoor padelbanen ook een single padelbaan. Je verwacht het misschien niet, maar die baan is dus zo’n beetje de hele dag bezet”, aldus Twan.

Stiekem hoop op meer

Bij het FIP Promises toernooi komen zowel padeltoppers bij de jongens als meisjes in actie, in de drie bekende leeftijdscategorieën: onder 14, onder 16 en onder 18 jaar. “We zien vooral veel inschrijvingen bij de jongens tot 14 jaar. Daar hebben we een heel mooi schema voor kunnen maken. Bij de andere onderdelen, had ik stiekem toch op wat meer deelnemers gerekend en werken we de wedstrijden af in poules. We zitten op 60 padellers. Een aantal komt uit Spanje en Chili, maar de meesten zijn afkomstig uit Nederland en België.”

Lees verder...

Bron: NLPadel