Nieuwe updates en functionaliteiten op Padelgids.nl: ontdek wat er nieuw is

We zijn enthousiast om enkele belangrijke updates te delen die we hebben doorgevoerd op padelgids.nl, om jullie ervaring op onze site nog beter te maken!

  1. Nieuwe Menu-items: We hebben nieuwe menu-items toegevoegd voor P100, P250, en P500 toernooien. Deze zijn overzichtelijk ingedeeld, zodat je gemakkelijk het juiste toernooi kunt vinden dat bij je speelniveau past.
  2. Uitgelichte locaties op de homepage en in de Banner: De uitgelichte locaties worden nu niet alleen op de homepage getoond, maar ook in de banner. Dit biedt een fantastische kans voor club eigenaren om hun locatie prominent te adverteren en zo meer zichtbaarheid en bezoekers te trekken.
  3. Extra uitlichten van toernooien: Het is nu mogelijk om je toernooi extra uit te lichten op onze site. Dit biedt een unieke kans om meer spelers aan te trekken en de aandacht te vestigen op je evenement.
  4. Nieuwe tijdlijn functie: We hebben de traditionele nieuwssectie vervangen door een interactieve tijdlijn. Deze tijdlijn toont alle recente wijzigingen, toevoegingen en nieuwsberichten. Je kunt nu ook reageren op de berichten, wat je in staat stelt om direct feedback te geven en interactief deel te nemen aan onze community.

We moedigen je aan om deze nieuwe functies te verkennen en je feedback met ons te delen via de tijdlijn. Jouw mening is zeer belangrijk voor ons en helpt ons om padelgids.nl continu te verbeteren.

Bedankt voor je voortdurende steun en betrokkenheid bij onze padelgemeenschap.

Met sportieve groet,

Arjen Jilsink