Open Dag Padel & Tennis 2024 16 maart 2024

Open Dag Padel & Tennis 2024 16 maart 2024

1. OCHTEND PROGRAMMA VOOR NIET-LEDEN (17+)

Klik hier om je aan te melden voor de OPEN DAG PADEL & TENNIS 2024.

Wil je (her)starten met padel en tennis, dan is dit je kans! Deze ochtend geven wij startersclinics padel en uiteraard ook tennis. Als je al racketsportervaring hebt, dan kun je beide sporten oppakken. Tijdens de padelclinic leer je de verschillen met tennis (als je tennisser bent), de basis en, uiteraard het gebruik van het glas en de spelregels. Tijdens de tennisclinic kijken we wat bij jou past als beginner of gevorderde speler. 

Afhankelijk van de inschrijvingen en het niveau maken wij een indeling en ontvang je de starttijd van jouw clinic. Je kunt aangeven met wie je samen wilt.

Daarnaast kun je alle vragen stellen over onze gezellige club, zowel over tennis als padel. De koffie en thee staan klaar! Neem je buren, vrienden én familie mee en kom gezellig kennismaken en ga vooral ook de baan op. Ook als  je niet de baan op gaat, kun je onze prachtige banen komen bewonderen. Plezier gegarandeerd! Ook als je al ervaring hebt kun je meedoen met een clinic, als je geïnteresseerd bent om lid te worden.

Programma: niet-leden 
Tijden: 09:30 - 12:00 uur
Padel & Tennis - Startersclinics met onze trainers
GRATIS DEELNAME
Graag even aanmelden als je aan een clinic wilt meedoen, zodat je ingedeeld kunt worden.

AANBIEDING: Als je het leuk vindt, dan kun je direct lid worden. De aanbieding: voor de rest van dit jaar is slechts 120 euro vanaf 26 jaar en 70 euro voor 18-25 jaar, voor hetzelfde bedrag zowel tennis als padel, slechts een paar euro per week en je kunt de baan op. Er wordt geen inschrijfgeld gerekend. Deze aanbieding geldt alleen op deze open dag.

Bron: https://www.hogedijk.nl/opendag2024