Padel Bommelerwaard nieuw in Zaltbommel!

Bij Padel Bommelerwaard streven we ernaar om padel voor iedereen toegankelijk te maken. Onze faciliteiten zijn elke dag van de week geopend, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, zodat je altijd kunt komen spelen op een tijdstip dat jou uitkomt. Met maar liefst zes banen, inclusief een single baan, bieden we voldoende ruimte voor zowel spontane potjes als geplande wedstrijden. Bij ons hoef je je niet te binden aan een vereniging met lidmaatschapsverplichtingen. Je betaalt gewoon per keer dat je komt spelen, wat zorgt voor maximale flexibiliteit.

Onze faciliteiten zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en plezierige speelervaring. Gratis parkeren, kleedkamers en douches staan tot je beschikking, zodat je fris en fruitig aan je potje kunt beginnen. Na afloop kun je ontspannen en napraten in onze gezellige kantine, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje.

Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Wij bieden racketverhuur aan, zodat je direct aan de slag kunt. Ook voor ballen hoef je niet ver te zoeken; wij hebben ze altijd op voorraad voor verkoop. Kortom, bij Padel Bommelerwaard staat alles klaar om jouw padelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Kom langs en ontdek zelf waarom padel de snelstgroeiende sport ter wereld is!