Padel clicics van WPT topper Hernán Flores.

Tijdens de internationale trainingscampus Certina Padel Pro Luxury Experience aanstaande ⏭20 tot 22 april in Plaza Padel, Amsterdam, krijgen deelnemers de unieke kans om te leren van een van de meest erkende professionals in de wereld van padel, Hernán Flores, 🇳🇱 topspeler en coach WPT🔝 Het programma heeft tot doel de vaardigheden en kennis van de deelnemers van padel te verbeteren en tegelijkertijd een competitieve en collaboratieve omgeving te bevorderen. De trainingen behandelen verschillende aspecten van het spel, waaronder techniek, tactiek, fysieke conditie en mentale voorbereiding.  De trainingscampus dient als platform voor spelers van alle niveaus om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en hun spel naar een hoger niveau te tillen.
We geven nieuwe tools 🔧 aan alle spelers om de exponentiële groei van Padel in Nederland 🚀 voort te zetten. Een van de hoekstenen van Certina Padel Pro Luxe is het streven naar uitmuntendheid in alle aspecten.

Daarom is het raadzaam om je vooraf in te schrijven om zeker te zijn van een plaats 🔐 in dit prestigieuze evenement. Mis deze kans niet om van de besten te leren en een betere padelspeler te worden. Schrijf je nu 🔜in voor de CERTINA PADEL PRO LUXURY EXPERIENCE trainingscampus op Plaza Padel, Amsterdam en begin aan een transformerende reis binnen de wereld van padel. ✅