Padel Lab, een nieuw initiatief van NLPadel

Het Padel Lab gaat het land in. Op plekken waar je het niet verwacht duikt de baan van het Padel Lab op en kan er gespeeld worden. Ons Padel Lab team neemt je via onze website en socials mee in padel challenges & experimenten.

Kom naar het Padel Lab om zelf te spelen en volg onze kanalen om de ontwikkelingen van het Padel Lab op de voet te volgen.

Op iedere locatie waar het Padel Lab staat, is deze geopend 7 dagen per week. Kijk op Meet & Play voor de openingstijden per locatie. De baan wordt verhuurd per uur. 

Op de eerste dag van iedere Padel Lab locatie, openen we de baan op een eigenwijze manier. Volg onze socials voor meer details over de opening van de baan per locatie.

De Padel Lab partners AA Drink, Continu, Cupra en E&Y programmeren gave activiteiten die jij kunt winnen of waaraan je kunt deelnemen. Hier volgt op korte termijn meer informatie over op deze website.

Ons Padel Lab team doet op iedere Padel Lab locatie clinics, challenges en experimenten. Ben je in de buurt van de Padel Lab locatie, loop dan even langs om zelf te kijken of deel te nemen aan een clinic, challenge of experiment.

Bron: Padellab