Padel Nederland BV Sluit zich aan bij de branche Vereniging van Padelbaanbouwers Nederland

Monster, Nederland – Padel Nederland BV, een vooraanstaande speler in de bouw en het onderhoud van padelbanen in Nederland, kondigt met trots aan dat het officieel lid is geworden van de Vereniging van Padelbaanbouwers Nederland (VPN). Deze stap benadrukt de toewijding van het bedrijf aan de handhaving van hoge kwaliteitsnormen binnen de industrie en het waarborgen van de belangen van zowel spelers als aanbieders van padelsportfaciliteiten.

Als lid van de VPN verbindt Padel Nederland BV zich ertoe de beste praktijken in de branche te volgen en bij te dragen aan de continue verbetering van padelbanen in heel Nederland. De vereniging speelt een cruciale rol in de sector door niet alleen de kwaliteit te waarborgen, maar ook door de belangen van de leden actief te behartigen. Dit omvat het optreden als gesprekspartner van vooraanstaande organisaties zoals de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB), het Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF), en diverse keuringsinstanties.

"Door ons aan te sluiten bij de Vereniging van Padelbaan Bouwers, bevestigen we onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in de bouw en het onderhoud van padelbanen," zegt Gerrit Garcia del Rio, van Padel Nederland BV. "We kijken ernaar uit om samen met de vereniging en andere leden te werken aan het versterken van de padelsport in Nederland, het bevorderen van innovatie in onze diensten, en het vertegenwoordigen van de belangen van onze klanten en de padelgemeenschap."

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Padel Nederland BV en onderstreept het bedrijf's toewijding aan het bevorderen van de padelsport in Nederland door het aanbieden van hoogwaardige faciliteiten die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus.

Voor meer informatie over Padel Nederland BV en onze diensten, bezoek onze website.